Jeep laʻititi nai lo le Renegade ile ala?

Anonim

E leai lava se faʻamaoniga aloaia i luga o le faʻataʻitaʻiga fou - o le a aliali mai ia Iuni i le taimi o le tuʻuina atu o fuafuaga a le FCA (Fiat Chrysler Automobiles) mo le isi lima tausaga - ae i le tali atu i faʻamatalaga a Mike Manley, le Pule Sili o Jeep, i le taimi. le Fa'aaliga o Ta'avale. Geneva, e foliga mai e toetoe lava a mautinoa o le ai ai se Jeep laʻititi nai lo le Renegade.

I lana tautalaga i le Australian Motoring, ina ua fesiligia e uiga i se faʻataʻitaʻiga sili atu i le lumanaʻi, na fai mai Manley o faʻamatalaga mo lenei mataupu ua sili atu le lelei:

E tatau ona ou fai atu o lenei (oloa) ua matua maualuga le alualu i luma. Atonu o le a latou faatali seia oo i le tatou faamoemoe tele ia Iuni, pe a tatou talanoa e uiga i le isi lima tausaga, e vaai pe o i totonu o fuafuaga.

Fai mai Motoring, o se tasi o pa puipui autu i le faʻatagaina o le poloketi laʻititi o le Jeep pe o se Jeep moni. Atonu o le laʻititi laʻititi lea o Jeeps, ae o lona DNA e tatau ona atagia i lona gafatia e alu i "soo se mea", e pei ona faʻamoemoeina i Jeeps uma. Faaalia e Mike Manley, o se faafitauli e lē o toe tulai mai.

Sipi fou
O le toetoe lava 4.3 mita o le Renegade e mafai ai ona i ai se laʻititi laʻititi, e tusa ma le 4.0 mita.

Jeep DNA ae faʻatasi ma genes Panda

E pei lava ona faʻasoa e le Jeep Renegade lona faʻavae ma le Fiat 500X, faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga e lua o loʻo gaosia i Melfi, Italia, le faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi o le ai ai foi le gaosiga i luga o le eleele Italia, ae i Pomigliano d'Arco, lea o loʻo gaosia nei le Fiat Panda.

O le a faʻatasi foi ma le Fiat Panda o le a faʻasoa e le "pepe" Jeep le faʻavae - o le FCA Mini platform o loʻo faʻaaogaina foi e le Fiat 500 ma Lancia Ypsilon - faʻamalosia le taulaʻi Europa o le faʻataʻitaʻiga. Ae o le a faʻatau atu i le tele o maketi, lea e maualuga ai le manaʻoga mo faʻataʻitaʻiga faʻatusatusa. O le mea e malie ai, e le o'o atu i Amerika, le maketi moni a le Jeep.

Sipi Fa'alautele

O le American brand na faʻatau atu 1.388 miliona taʻavale i le tausaga talu ai, o se faʻaititia laʻititi pe a faʻatusatusa i le 2016 (1.4 miliona), lea e leʻi tuʻua ai Sergio Marchionne, le faʻatonu sili o le FCA, i le fiafia.

Faatasi ai ma le faatauina atu o SUV o loʻo faʻaauau pea ona tupu i le lalolagi atoa, o le faʻaletonu o loʻo vaaia i le North American brand e le faʻamaonia, lea e lamatia ai le faʻamoemoe o le faʻatau atu o le lua miliona iunite i le tausaga, i le 2020.

Sipi Wrangler

Ina ia ausia lenei sini, o le a tatou vaʻaia e le gata i le faʻafouina o faʻataʻitaʻiga autu, e pei o le Wrangler fou ma le Cherokee toe faʻaleleia o loʻo vaʻaia i Geneva, ae faʻapea foʻi le tulaʻi mai o faʻataʻitaʻiga fou. E le gata o le Jeep laʻititi lea matou te lipotia iinei, ae faʻapea foʻi, i le isi itu ogaoga, talosaga tetele.

O le tausaga talu ai na faʻaalia ai le faʻalauiloaina o le Jeep Grand Commander, o se faʻataʻitaʻiga e fitu nofoa e faʻapitoa i le maketi a Saina, ma le Wagoneer ma Grand Wagoneer (2020?), lua SUV tetele - mafaufau i le Cadillac Escalade - faʻatulagaina i luga aʻe o le Grand ua faʻamaonia. Cherokee ma faʻamoemoe maualuga i le maketi tau tupe.

Faitau atili