Jeep Renegade 1.4 MultiAir: le laʻititi o le laina

    Anonim

    Na iloa e Jeep e leai lava se "nofoaga i le la" i le vaega SUV ma alu i le faletupe o vaega a le FCA e nono mai vaega mai le Fiat. Na tuua ai iina ma se taʻavale, afi ma isi vaega e maua ai se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona fiailoa i le vaega.

    Fuafuaina i Amerika, ae na gaosia i Melfi, Italia, o le Jeep Renegade o le faʻataʻitaʻiga muamua lea o le faʻailoga Amerika e gaosia e Fiat - o le taunuuga o se faiga faapaaga i le va o le Italian brand ma Chrysler. E pei o lea, e maua ai le tulaga ma le gaosiga o laina o le lauiloa Fiat 500X. Faʻasaga i le Nissan Juke ma le Mini Countryman, o le Renegade o le filifiliga sili lea mo i latou e fiafia i le "faʻamaoniga o mea uma" foliga o le Jeep, ae i le taimi lava e tasi o loʻo naunau mo se pakaga i totonu o le taulaga - o se mea e le Wrangler, Cherokee. ma isi fa'ata'ita'iga Jeep uma e faigata ona maua. E tusa ai ma le faʻailoga, o le Jeep Renegade e faʻamoemoe, e ala i lona foliga "faatafafa" ma le maualuga o le kilia o le eleele, e toe manatua ai faʻataʻitaʻiga muamua a le tagata gaosi oloa Amerika, e pei o le Jeep Willys faʻailoga.

    Sipi Renegade-11

    O le faʻataʻitaʻiga na matou faʻataʻitaʻia na faʻapipiʻiina i le 1.4 MultiAir engine (gasoline) ma le 140 hp ma le 230Nm avanoa saʻo i le 1,750rpm, faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o le 7.4l / 100 km i totonu o taulaga ma le 5.0l / 100 km i luga o le auala - o lenei afi sa. e feso'ota'i ma se masini fa'ailoa otometi (filifiliga) e ono feso'ota'iga. E ui lava i tau na faʻaalia, i le taimi o la matou suʻega (tele o le taulaga) e leʻi pa'ū le faʻaaogaina mai le 8.2l/100km.

    Mo i latou o loʻo manaʻo e sili atu "taumafa" taumafa, masalo o le Diesel version o le mea saʻo. Afai o le taumafaina e le o se faʻafitauli, pe afai o le kilomita e faimalaga i tausaga taʻitasi e le taua, atonu o le afi lea e sili ona talafeagai, a leai, filifili se Diesel version. O lenei 1.4 MultiAir, e mamao ese mai le avea ma se tagata taʻavale faʻanatura, e sili atu i mea uma o se afi e faʻatatau i faʻataʻitaʻiga o se faʻataʻitaʻiga ma nei uiga. I se faapuupuuga: e le fetuutuunai ae e le faaosofia ai foi. I le faaopoopo atu i le afi faʻataʻitaʻiina, o loʻo i ai foʻi le Diesel 1.6 MJD poloka ma le 120 hp (sili atu ona fetaui i le maketi a le atunuʻu) - e maua naʻo le uili muamua ma le 6-speed manual gearbox - ma lua Diesel 2.0 MJD poloka, ma 140 ma 170 hp i le faasologa.

    Sipi Renegade-9

    Mai se vaaiga matagofie, o lona tupuaga Amerika e leai se tasi e faavalea: o faʻata tetele, o le matagi (toetoe lava tuʻu i luga), o faʻamau e lima i luga o le pito i luma ma moli lapotopoto e leai se tasi e le amanaiaina. Na'o se mea e maasiasi ai ona o le fa'aaogaina o nisi o nei elemene fa'alelei ua fa'afefeteina ai le fa'amafanafanaga fa'alogo - mai le 100km/h aga'i atu i luma, o le pa'ō o le ea o le Jeep Renegade e fa'aalia e ala i le tele o "buzz". I le tautalagia o totonu, e ui lava o nisi mea e i lalo ifo o mea tatou te maua i le tauvaga sili ona tuusaʻo, o le faʻamatalaga atoa o se tasi o le malosi. O le infotainment system e fai si faigofie ma faʻaogaina, e pei o faʻatonuga uma i luga o le faʻamafanafanaga tutotonu.

    E le faaseseina foi le fua: 4256mm le umi, 1805 le lautele, 1667mm le maualuga, lea e faaliliu i se avanoa lelei i luga o le vaa, e lava mo tagata matutua e toalima e le o atu i le tasi ma le isi. E le fa'anoanoa fo'i le mataupu fa'afetai ile 351 lita ole voluma. I le tulaga masani, o le Jeep Renegade o loʻo i ai se faiga faʻatautaia, fesoʻotaʻiga Bluetooth, faʻatautaia o le folau ma le faʻatapulaʻaina o le saoasaoa, faʻamalama ma timuga ma se faʻatonuga o le faʻaogaina o le laina, o le Connect Nav 5 "system. naʻo le filifiliga - manatua o tau o le Jeep Reegade amata i se manaia 22,450 euros.

    E tusa ai ma le galuega o le faʻamalolo, e foliga mai e sili atu le saʻo nai lo lona "siea sikuea" o loʻo fautua mai ai. O le Jeep Renegade o loʻo i ai se amio faʻamalosi saʻo, e faʻatagaina ai le saoasaoa o le tulimanu ma le mautu i luga atu o le saoasaoa i luga atu o soʻo se masalosaloga, e laʻititi i le tau o le mafanafana. Ae ui i lea, naʻo totonu o pu e sili ona lauiloa e faʻaalia ai e le Jeep Renegade lenei faigata. Ae mulimuli ane… o le Jeep!

    Faitau atili