O le tupulaga fou o le Jeep Wrangler na faʻaalia i Sineva

Anonim

Ina ua maeʻa lona faʻalauiloaina i le Los Angeles Motor Show, ISA, ia Novema o le tausaga talu ai, o le Jeep Wrangler fou na faia lona amataga Europa i le Geneva Motor Show.

Sa fa'aeteete Jeep i le tupulaga fou (JL ma JLU) o lona fa'ata'ita'iga sili ona fa'atusa ma fa'atusa. Afai i isi taavale e mafai ona tatou faitioina le suiga matamuli o le mamanu mai lea tupulaga i lea tupulaga, i le tulaga o le Wrangler, faapea foi ma isi faataitaiga faapena, e pei o le Mercedes-Benz G-Class, o le tulafono e foliga mai e suia e pei o. itiiti i le mea e mafai ai.

O se sini na ausia ma le manuia i le Jeep Wrangler, e ui lava o se faʻataʻitaʻiga fou. O lo'o tumau pea le fa'ailoga iloga, fa'apea fo'i fenders ese'ese mai le vaega afi. Ae o loʻo i ai eseesega: ua sili atu nei le faʻaogaina o le matagi mo le manuia o le aerodynamics, o le optics o loʻo i ai nei i le LED ma o faʻailoga liliu, faʻapea foʻi i le LED, o loʻo tuʻufaʻatasia i fenders, faatasi ai ma isi auiliiliga.

Sipi Wrangler

Fa'ato'a fa'amaonia agava'a

O le agavaʻa o le Wrangler, i le isi itu, ua faʻamalosia ma faʻaleleia: o loʻo gaugau pea le tioata - e fa faʻamau e naʻo le 28 i luga o le muamua - e mafai ona aveese faitotoʻa, faʻapea foʻi ma le taualuga. E tolu fo'i pupuni eseese: malo, tapoleni ma le lona tolu, fa'apea fo'i i tapoleni, ae fa'atasi ai ma le ta'avale eletise, lea e sili atu ona galue e pei o se sunroof tele, e le mafai ona aveese.

E masani lava, o loʻo i ai le faʻamaoniga o agavaʻa i fafo, ma le Jeep Wrangler fou ua faʻaleleia e tusa ma le 2 tikeri i osofaʻiga uma, ulufaʻatasi ma tulimanu faʻasolosolo, ma faʻateleina le kilia o le eleele e tusa ma le tolu senitimita.

mama ma potu

O le Jeep Wrangler fou o loʻo faʻavae i luga o se faʻavae fou, lea na faʻaititia ai lona mamafa e tusa ma le 90 kg, faʻafetai i le faʻaogaina o uʻamea maualuga faʻapea foʻi ma le alumini ma e oʻo lava i le magnesium i le siʻusiʻu. Na fa'atupula'ia fo'i fa'alaiti, fa'atasi ai ma tagata i tua na sili ona fa'amanuiaina, fa'atasi ai ma le fa'ateleina o le potuvae.

Faʻaauau i totonu, o iinei e mafai ai ona iloa le oso aʻe o le evolusione i le muamua. O le dashboard fou o loʻo faʻaalia ai se UConnect infotainment system fou - o se paʻi paʻi e mafai ona i le va o le 7 "ma le 8.4" - ma le lautele lautele faʻamafanafanaga - e pei ona mafai ona aveese faitotoʻa, e le o se mea e ofo ai le puleaina o le tatalaina o faamalama e maua iinei.

Uili, 1941
Le ulua'i mai le 1941.

Inisinia

Mo penisini o loʻo i ai se iunite fou semi-hybrid 48V, 2.0 lita, turbo, faʻatasi ai ma le 268 hp ma le 400 Nm. Diesel o le a faʻaaogaina se poloka V6, ma le 3.0 lita o le gafatia. O afi uma e lua o loʻo tuʻufaʻatasia i se masini otometi e valu-saosaoa.

Ae o nei afi e naʻo le US ua faʻamaonia. E ui i le i ai i Geneva, e le o iloa po o fea afi o le a avea ma vaega o le laina i le Konetineta Tuai.

Sipi Wrangler

Fa'asoa ile matou alaleo YouTube , ma mulimuli i vitio ma tala fou, ma le sili o le 2018 Geneva Motor Show.

Faitau atili