Lomitusi 3D e fesoasoani e fa'atumauina ai Porsches masani i luga o le auala

Anonim

O faʻamatalaga e faʻamatalaga: 70% o Porsches ua uma ona gaosia o loʻo i ai pea i tulaga e faʻasalalau . Numera mataʻina, ae faʻaalia foi e le gata i le faʻamaoni ma le tumau o nei taʻaloga taʻavale, ae faʻapea foi le malosi o le Siamani e tuʻu ai ana masani i se tautaliga! Ae faapefea?

E le gata i le faʻaauauina o le gaosiga o mea e sui ai mai mea tutusa ma foliga tutusa e pei ona faia i le taimi ua tuanaʻi; e ala mai i tekinolosi sili ona faʻaonaponei, pe a oʻo mai i vaega e seasea maua ma o loʻo gaosia i ni numera laiti - o loʻo matou, ioe, o loʻo talanoa e uiga i Lomitusi 3D!

E tusa ai ma le Stuttgart gaosi oloa, o loʻo i ai nei se faʻamaumauga o 52,000 vaega mo le sui i faʻataʻitaʻiga sili ona eseese o le gaosiga i le Porsche's classic department, le Porsche Classic. O se numera, e ui lava i le tele, e le taofia, e ui lava i lea, o loʻo i ai pea vaega, ona e seasea lava (masani ona naʻo na faʻaaogaina ma naʻo i faʻamatalaga faʻapitoa ma faʻatapulaʻa gaosiga), e iu lava ina tatau ona gaosia. i le taimi tonu ma le taimi e manaʻomia ai.

Porsche 959

O le tulaga o le Porsche 959 ma le faʻamau pipii

O le tulaga lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le leve e faʻamalolo ai le pipii o le Porsche 959. O se faʻataʻitaʻiga, i totonu ia te ia lava, o se mea seasea - naʻo le 292 iunite na gaosia - o lona uiga o vaega mo le faʻataʻitaʻiga e le o. , e pei ona talosagaina soo. O le a le mea e le faʻaaogaina ai i latou mai lea taimi i lea taimi, e pei ona tupu i se tagata faʻatau o le faʻailoga.

I lena taimi, ma e tusa ai ma le faufale o loʻo manatua nei, o le gaosiga faʻaopoopo, e sili atu ona lauiloa o le 3D printing, o le fofo lea na iu ai ina faʻatagaina i matou e foia le faʻafitauli ma fatuina se vaega tutusa, maualuga maualuga.

O le faʻagasologa o loʻo faʻatinoina i le faʻaaogaina o se masini lomitusi leisa, lea e liusuavai ai se vaega manifinifi o le pauta uʻamea - i lenei tulaga uamea - naʻo le 0.1 mm mafiafia, tuʻu i luga o se faʻavae. Fa'avae i luga ole laiga, e tele mea e teuina, ma i le faaiuga, tatou te maua se mea atoa e tolu-dimensional.

O mea lelei e iloagofie. E le manaʻomia le faʻaogaina o faiga faʻaleaganuʻu e sili atu ona taugata, e pei o le tuʻuina atu ma isi faiga faʻainisinia, faʻaitiitia le manaʻomia mo meafaigaluega ma e oʻo lava i le teuina, ona o vaega e gaosia i le taimi.

Fa'afetai i le manuia na maua i lenei ta'aloga, ua uma ona gaosia e Porsche, e ala i lenei lava fa'agasologa, e valu isi vaega fou mo le sui i ana vasega. Fa'asilasilaina o le fa'aopoopoina o isi vaega e 20 o le a fa'aogaina fo'i le lomitusi 3D o lo'o su'esu'eina.

Porsche 3D Vaega 2018
O se tasi o vaega o loʻo gaosia e Porsche e ala i le lolomiina 3D mo le Porsche 356 B ma le 356 C

Mafaufau i le lumanai

Ua uma ona mafaufau e uiga i le lumanaʻi, o loʻo taumafai foʻi le Siamani faʻailoga e teu faʻafaigaluega i le tele o amataga faʻapitoa mo le lolomiina 3D, e pei o Markforged.

O lenei lava kamupani, e le gata i lea, o loʻo faʻalauiloaina, i masina talu ai nei, le tele o gaioiga e faʻaputu ai tupe, lea ua iʻu ai i le sili atu i le 57 miliona tala. Faafetai i le auai e le gata o Porsche, ae faapea foi multinationals mai isi vaega o gaoioiga, e pei o Siemens po o Microsoft.

Faitau atili