Walter Röhrl's Porsche 356 e fai si ese mai isi

Anonim

Afai e le manaʻomia e Walter Röhrl se faʻamatalaga, e le tupu foi i lana taavale fou, a Porsche 356 faapitoa tele. Tofia e Porsche 356 3000 RR , O le taʻavale fou a le taʻavale faʻataʻavalevale o se faʻataʻitaʻiga sili lea o le restomod, ua maeʻa suiga tetele, ma le mea autu o loʻo nofo i lalo o le pulou (tua).

Nai lo le i ai o se pusa fusu e fa-siliva iina, e pei o le 356s uma, o le tasi lea e sau ma se fusu papa-ono, po'o le ono-silinder fusu.

O le afi o loʻo fesiligia o le mafolafola-ono o le Porsche 911 Turbo (930) mai le 1977, faʻatasi ai ma le 3.0 l o le gafatia ma tuʻuina atu e uiga i le 260 hp, o se tau e sili atu nai lo soʻo se faʻauʻu pusa pusa na faʻapipiʻiina lenei Porsche 356.

Walter Röhrl, Porsche 356 3000 RR

O le tala o le Porsche 356 3000 RR

I le taimi nei o loʻo umia e Walter Röhrl, o lenei kopi o le taunuʻuga lea o se poloketi na saunia e Viktor Grahser, o se enisinia vaalele i le alofa i le faʻataʻitaʻiga (o ia o se tasi na faʻavaeina le kalapu na tuʻuina atu i le Porsche 356 i Ausetalia, lea na ia malaga ai).

Fa'asoa i la matou nusipepa

Na fanau muamua i le 1959 o se Porsche 356 B Roadster, o lenei faʻataʻitaʻiga sa teuina i totonu o se atigipusa mo le tele o tausaga, faʻatali mo Viktor Grahser e toe faʻafoʻi.

Walter Röhrl, Porsche 356 3000 RR
O le mafolafola-ono lea na sau e faʻaauupegaina lenei Porsche 356.

Ae paga lea, na maliu le Austrian ae leʻi mafai ona ia faia ma o le Porsche 356 na iu lava ina maua e Rafael Diez (o se tagata tomai faapitoa i le vasega) na maeʻa le poloketi ma valaaulia Walter Röhrl e suʻe le taavale.

Muamua e ese...

E pei ona taʻua e Walter Röhrl, ina ua valaʻaulia o ia e suʻe le Porsche 356 3000 RR, o lana tali muamua o se masalosalo.

Walter Röhrl, Porsche 356 3000 RR

O Walter Röhrl lea i autafa o lana taavale fou.

Na taʻua e le Siamani: “Na ou alu atu i lenei turbocharged 356 B Roadster ma sina masalosalo; sa avea ma autu o le tele o suiga. O le mafuaaga lena ina ua ou aveina na ou faagaeetia i lona paleni”.

O lea la ua foliga mai ua matua faagaeetia Walter Röhrl ma na iu lava ina ia faatauina, ma tulitatao ai le miti a Viktor Grahser.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili