Ua tuuina atu e Walter Röhrl lesona ave taavale i tua o le uili o le 911 GT3

Anonim

O Walter Röhrl e iai se fa'amaumauga mata'ina. Faalua le Siamupini a le Lalolagi o le WRC, o loʻo avea nei o ia ma amepasa mo Porsche ma e oʻo lava i le aulelei o le 70 tausaga, na te faʻaauau pea ona faʻaalia se taleni mataʻina i le uili. Ma o le mea lea tatou te vaʻaia ai Röhrl i le faʻatonuga o le faʻafouga fou o le Porsche 911 GT3.

O lo'o fa'amatala ma su'esu'e e Röhrl le gafatia o le 911 GT3 fou i luga o se matagaluega i Andalusia. Ma e pei ona mafai ona tatou vaʻaia, o se iunite faʻatasi ma se pusa tusi lesona, lea na toe foʻi i le GT3 i le talosaga a "tele aiga".

Porsche 911 GT3

Ma o le mea na iloa e Walter Röhrl o le paleni mata'ina a le GT3 pe a tuleia i tapula'a, e le fa'aalia ai faiga fa'aletonu pe sili atu fo'i. O le mea moni, e pei ona fa'aalia, pe a fa'aoso lelei, e fa'amaonia e le masini fa'ailoga pito i tua. O le isi itu o loʻo faʻamamafaina o le toso - toetoe lava faʻapitoa - o le 911. Faʻafetai uma i le mea moni o le afi o loʻo i totonu o le "nofoaga sese", faʻamautinoa le faʻalavelave faʻafuaseʻi pe a alu ese tulimanu.

Le masini

O le Porsche 911 GT3 aupito lata mai o lo'o fa'aaogaina se afi fa'afeagai fou e ono-kosi, ma 4.0 lita le malosi ae le o se turbo i le va'ai. E maua ai le 500 hp i le 8250 rpm mamalu ma le torque e 460 Nm i le 6000 rpm.

E fai ma sui i le ono-saosaoa faʻasalalauga tusi lesona, e mafai ona faʻapipiʻiina i le fitu-saosaoa, lua-pipii PDK. Faʻapipiʻiina ma se pusa faʻataʻitaʻi, e mamafa 1488 kg (EC), faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i le 3.9 sekone ma e mafai ona oʻo i le maualuga maualuga o le 320 km / h. Faatasi ai ma le PDK o le mamafa e siitia i le 1505 kilokalama, ae e manaʻomia le 0.5 sekone (3.4) i le saoasaoa i le 100 km / h, ma o le saoasaoa maualuga e tumau i le "naʻo" 318 km / h.

O le 911 GT3 o lo'o fa'apipi'iina i le foeuli i tua - fa'ateleina le gaioi i le maualalo o le saosaoa ma le mautu i saosaoa maualuga - ma amata ai se apa'au pito i tua fa'apea fo'i ma se fa'asalalauga fou i tua.

O le mea o lo'o misi o ni nai lesona aveta'avale ma le matai Röhrl ma le 911 GT3.

Faitau atili