O le Bugatti Veyron Super Sport ua leiloa le tulaga o le ta'avale sili ona saoasaoa i le lalolagi

Anonim

O le mafuaʻaga o le faʻaitiitia o le Bugatti Veyron Super Sport o loʻo taoto i le faʻagataina o le saoasaoa faʻatapulaʻa.

O le Bugatti Veyron Super Sport ua fa'ato'a leiloa le igoa o le ta'avale sili ona televave i le lalolagi. Ma e lei alu i se isi taavale, o lona lava faaletonu.

I le maeʻa ai o se suʻesuʻega na faia e le faʻasalalauga i luga ole laiga driving.co.uk, na filifili ai le Guinness Records Commission e faʻaumatia le suafa sa umia e le Bugatti Veyron. Fai mai e eseese le lomiga o le gaosiga o le Bugatti Veyron Super Sport ma le faʻamaumauga faʻamaumauga. E ui o le muamua o loʻo i ai le saoasaoa faʻatapulaʻa i le 415km / h o le lona lua e le faʻatapulaʻaina faʻaeletoroni ona oʻo lea i le 430.98km / h lea na maua ai le faʻamaonia.

Mo le Guinness Records Committee o lenei mafuaaga na sili atu nai lo le lava, aua latou te faatauaina lenei eseesega o se suiga i le faasologa o taavale, o lea e le mafai ai e le Bugatti Veyron Super Sport ona avea ma taʻavale sili ona saoasaoa i le lalolagi, aua e le o le vasega.

Ae ui i lea, o mea uma e faʻaalia ai o le a leiloa e Bugatti le igoa i le Hennessey Venom GT. Ae o le tali e le o toe mamao, o loʻo saunia e Bugatti se faʻaaliga o le Veyron e mafai ona oʻo i le 463km / h… o le a tatou vaʻai!

bugatti veyron ta'aloga sili 3

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili