Amata malulu. Hummer EV o le a savali (toetoe lava) i autafa e pei o se paa

Anonim

Pe o le a i ai se faatinoga sili atu o le togiola? A uma mea uma, o le a se tasi o sini o "mea uma e sese i le lalolagi" ua toe aliali mai o se "super truck" eletise fou ma e leʻi tupu muamua. O le mea lena o le a tatou vaʻai i ai, mulimuli ane (ma ina ua maeʻa le faʻatuai o le lima masina ona o le Covid-19), ia Oketopa 20, ina ua siiina le pupuni i luga o le GMC Hummer EV - ua le toe avea ma faailoga ma ua avea ma faʻataʻitaʻiga.

E le o le teaser muamua lea na matou vaʻaia o le faʻataʻitaʻiga toe tu, lea o le a faʻaalia ai le 1000 hp eletise super pick-up, ae e le taumateina o le sili ona manaia o latou uma, e faʻaalia ai le "crab mode" poʻo le crab mode o le a faia. avanoa.

I lenei faiga, o uili faʻatonu e faʻasaga i le itu e tasi, e mafai ai e le Hummer EV ona savali faʻataʻitaʻi - faʻapitoa, faʻasolosolo - pei o se paa, e pei ona faʻaalia i le vitio o loʻo i lalo:

E ui lava o le Hummer EV na faʻasalalau ma le 1000 hp o le mana ma se faʻavavevave faʻavalevalea mai le 0 i le 60 mph (96.5 km / h) i lalo ifo o le 3.0s, o le a tele atu faʻamatalaga o loʻo i ai. O ma'a e iai le malosi i le va o le 50 kWh ma le 200 kWh ua uma ona fa'asalalau.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O loo tumau pea i le taimi nei e faatali mo le faaaliga mulimuli, i ni nai vaiaso o loma.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili