O lenei F1 simulator tau 105 afe euros (ma se olaga faʻaagafesootai)

Anonim

O se F1 simulator faʻatasi ai ma le tuʻuina atu, faʻapotopotoga ma aʻoaʻoga e aofia ai. Na e manatu o le 105 afe euros na na o meafaitino? Ole tau e sili atu le aoga ... pe leai.

Vaai faalemafaufau ua e taunuu i se pati i se Aston Martin Vantage V8 ma toe foi i lou fale i lau auala e sili ona e fiafia i ai. Se'i manatu o lo'o iai sau BMW M5 (F10) i totonu o le faleta'avale ma mai i'inei o se taimi ma lau fale fa'atau. Pe mafaufau foi i se Porsche Carrera poʻo se Aston Martin DB9 o loʻo faʻatali mo oe i totonu o le faletaavale, o se miti o loʻo i ai foi se nofoaga mo i latou e fia vaʻai i se Audi R8 i tafatafa o se Mini Cooper S latou te faʻaaogaina i le vaiaso, paka. i le latou faletaavale. Ole mea moni, aisea ou te molia uma ai nei igoa masini matagofie? Aua o le 105 afe euros, o nisi ia o taavale e mafai ona e faʻatau, lona lua, i Potukale.

Faatasi ai ma le 105 afe euros e mafai foi ona e faʻatauina lenei F1 simulator! Mo i latou e moemiti e avea ma isi Ayrton Senna, o le faʻatauina o lenei simulator e mafai ona avea ma laasaga muamua i le le tasi i le mea moni. E na'o le fa'aosoosoina e pei o le fa'atauina o se F1 simulator mo le 105,000 euros - o se fa'atauga - o lo'o i ai se seti atoa o tulaga e iu lava ina tula'i mai.

Faaipoipo muamua pe alofa? Taimi nono!

Alu mai… E pei o se Fuafua 1 ma o lo'o i ai i le fale e tilotilo mai ia i matou. I totonu, matou te lagona le sili atu nai lo se isi lava taimi - o le uili e lelei atoatoa, o loʻo i ai 3 faʻamalamalamaga maualuga i luma o matou e tuʻuina mai ia i matou se vaaiga faʻapitoa o le ala. O le pc o loʻo i ai se Intel i7 maualuga, 16gb o le RAM, o tupe sili faʻataʻitaʻi ata e mafai ona faʻatau ma le SSD sili ona lelei i luga o le maketi. O le leo e sau mai le 5.1 speaker system faʻapipiʻi lelei i totonu o le tino o lenei fua faʻatatau ma folafola mai e tuʻu i matou i le ogatotonu o gaioiga uma. Ina ia faʻamalosia nei mea uma, o loʻo i ai se puna 1200 Watt. O le uo teine/fafine e tausia o ia lava!

simulator f1 105 afe euros 2

Ae o le mea e gata ai le mafutaga o le taimi latou te iloa ai o fea e tatau ona i ai seevae taofi Brembo moni, o loʻo i ai moni seevae taofi Brembo! E le ta'ua ai kaponi tisiki ma pa'u moni F1. O le mea lea e leaga ai mea, amata ona matou momoe i totonu o le simulator ma i le po matou te tuʻu ai o matou lima i luga o se tasi o paʻu pito i tua, ma lagona le paʻi o le paʻu i luga o ala - o le taimi lea ua alu ese le fafine mai le fale ma o le pusi na sola e tuli isumu ona ua tolu aso e lei ai.

O uo lona lua e muamua ona sosola

O nisi ona o le lotoleaga, o isi ona latou te manatu o matou o se mea sese: “Na ia faatauina se simulator mo le 105 afe euros. O ia o se tagata valea komepiuta, e faʻaalu lona olaga i le fale e pipii i le uili." Ona i ai lea o uo a “saua! sei o tatou faia mo sina taimi”. A uma le lua vaiaso ona mou ese atu lea ona ua tatou soona popole ma aua lava ne'i faatagaina se isi e taalo.

3 I masina muamua o matou e sili ona tele, ina ua maeʻa na matou le mafai ona ulufale i le simulator ona o matou obese.

Ioe e le maalofia, ina ua leva ona nofo i tua o le uili o le matou simulator, na amata ona matou tuputupu aʻe i autafa ma faʻaalu le tele o le taimi i totonu o le F1 cockpit i le fale - "F1 i le fale" e te vaʻaia le maʻi ua amata ona maua? – nai lo le tatou lava taavale. E mafai lava ona tatou faia mea i taimi uma i le ogaoga - taumafa mamafa, le inu ava malosi, faʻaumatia le po ma se galuega foi aua o le avea ma pailate o se mea e faʻaalu ai i tatou i le taimi atoa. Lelei, ava malosi na'o sina vaega o le fagu champagne talafeagai i so'o se taimi tatou te laa ai i luga o le pulelaa. O le taimi lena o le mamalu, lea e tilotilo mai ai le taifau ia i matou o faʻamanatu naʻo matou i luga o se nofoa.

simulator f1 105 afe euros 3

4 Ae o le ala…e i ai se tasi i fafo o loʻo i ai le 105,000 euros e mafai ona e nono mai? Matou te tauto matou te faia se 'au F1 i luga o le initaneti ma o le muamua 150 afe euros i tupe maua faʻasalalauga e mo le tagata teu tupe! E mafai, e i ai se uo a sa tatou uo e fai mai na te iloa se tausoga o se uso o sana uo na faia lenei mea ma o se tupe sa'o. 105 afe euros? Leai se tasi?…

Ma oe? O le a latou totogiina le 105 afe euros mo lenei simulator? Fa'amatalaga iinei ma luga ole matou itulau Facebook aloaia.

Faitau atili