Pepe II. O lenei "meataalo" Bugatti o le a faʻaaogaina i Dubai malaevaalele

Anonim

Tuuina atu o le Bugatti fou sili ona taugofie e mafai ona latou faʻatau, le Pepe II - o se ituaiga meataalo mo tamaiti laiti ... -, ua uma ona amata ma o se tasi o iunite muamua na tuʻuina atu i Dubai, i United Arab Emirates, lea o le a faʻaaogaina. i le… malaevaalele.

Ioe e sa'o. O lenei 3/4-size replica o le Bugatti Type 35, o lona faʻataʻitaʻiga sili ona manuia i luga o le matagaluega, o le a faʻaaogaina mo felauaiga tumaoti i vaega VIP o Al Maktoum International Airport.

Na valiina i le Jetex Orange, o se lanu na fa'apitoa mo lenei lomiga, o lenei Bugatti Baby II o lo'o iai fo'i se ipu numera fa'apitoa.

Bugatti Pepe II

E le gata i lea, o loʻo i ai nofoa paʻu, moli faʻaulu, moli taofi ma e oʻo lava i le ki lona lua (Speed Ki), pei o le "uso" Chiron, lea e faʻamalolo uma ai lona mana avetaʻavale.

Ma o le tautala e uiga i le afi, e taua le taʻu atu o lenei Pepe II o se uila eletise tua-uili, faʻatasi ai ma le toe faʻafouina o le taofi ma e oʻo lava i se mea e loka ai le tagata lava ia.

Bugatti Pepe II

E lua auala ta'avale: "tamaitiiti" ma le "matua". I le faiga muamua e na'o le 1 kW (1.36 hp) o le mana ma o'o atu i le 20 km / h, i le lona lua o le mana e o'o i le 4 kW (5.4 hp) ma le saoasaoa o le 45 km / h.

Ae o loʻo i ai se faiga lona tolu, tatala naʻo le ki lona lua, lea e tuʻuina atu ai le "avanoa" i le 10 kW (13.4 hp) ma mafai ai ona oʻo atu i le 70 km / h.

Bugatti Pepe II

E naʻo le 500 kopi o le Bugatti Baby II o le a fausia, lea na faʻasalalau i se tau faʻavae e tusa ma le 30,000 euros. Ae ui i lea, o lenei kopi faapitoa, o loʻo i ai le tele o filifiliga ma elemene faʻapitoa, o le ai ai se tau e pei ole 59 000 euros.

Faitau atili