Tokyo Salon: fou tolu o manatu, ua saunia nei e Mitsubishi

Anonim

Na filifili foi Mitsubishi e tuʻuina atu, i le taimi lava e tasi, ni manatu se tolu mo le faʻaaliga Tokyo, o loʻo faʻaalia uma e se faʻalavelave faʻapuupuu, lea e aofia ai se SUV tele, se SUV faʻapipiʻi ma se MPV e manaʻo e avea ma SUV, GC-PHEV, XR-PHEV ma Manatu AR.

E pei o le tolu o manatu na faʻasalalau talu ai nei e Suzuki, o le tolu Mitsubishi manatu faʻatatau i le Crossover ma SUV typologies. I le avea ai o se vaega o faiga faavae a le Mitsubishi mo se lumanaʻi sili atu ona gafataulimaina, faʻaopoopoina hybrids ma eletise eseese i ona laina uma, o manatu e tolu e tuʻufaʻatasia ai se afi afi i totonu ma se afi eletise.

mitsubishi-GC-PHEV

O le GC-PHEV (Grand Cruiser) o loʻo faʻaalia o ia o le isi augatupulaga o le "aiga" SUV tele. O uiga fa'alelei e ono fesiligia, ae o le fa'aogaina e tatau ona le fesiligia. O lo'o fa'aalia ai le ta'avale tumau uma, e fa'aaoga ai le faiga a le Mitsubishi e ta'ua o le Super All-Wheel Control. O le fa'avae e maua mai i se fa'ata'ita'iga o le ta'avale i tua fa'atasi ma le fa'aogaina o le eletise. I le pito i luma matou te maua ai le 3.0 lita penisini V6 MIVEC (Mitsubishi Innovative Valve timing Electric Control system), longitudinally positioned and supercharged with a compressor, lea e fesootai ma le 8-speed transmission automatic. Fa'aopoopo i totonu o se afi eletise ma se pusa maa maualuga, ma e tatau ona tatou maua le fa'atinoga maualuga i so'o se ituaiga fanua.

Mitsubishi-Concept-GC-PHEV-AWD-System

O le XR-PHEV (Crossover Runner) o se SUV laititi ma manino le sili ona manaia o le tolu. E ui ina fa'asalalauina o se SUV, ae na'o le axle pito i luma e fa'aola. O le fa'aosofia o se tama'i tui tu'u sa'o MIVEC turbo afi e fua na'o le 1.1 lita, toe tu'ufa'atasia ma se afi eletise e fa'aola e se pusa maa.

mitsubishi-XR-PHEV

Mulimuli ane, o le Concept AR (Active Runabout), lea e manaʻo e tuʻufaʻatasia le faʻaogaina o le vaʻaia i totonu o se MPV ma le gaogao o se SUV, o loʻo afifi uma i totonu o se pusa faʻapipiʻi. E fa'aogaina ai le XR-PHEV powertrain atoa. O le sau i le laina gaosiga, o le a toe foʻi mai Mitsubishi i le MPV typology pe a maeʻa le gaosiga o le Grandis.

mitsubishi-concept-AR

O loʻo faʻasoa foi e le tolu ia i latou le suiga fou o le E-Assist (naʻo le igoa e faʻaaogaina i Iapani), lea e aofia ai se afifi o tekinolosi faʻapitoa mo le saogalemu malosi, e aofia ai le ACC (Adaptive Cruise Control), FCM (Forward Collision Management - system. o le puipuia o fete'ena'iga i luma) ma le LDW (Lane Departure Warning).

O loʻo i ai foʻi le alualu i luma fou i le mataupu o fesoʻotaʻiga taʻavale, lea o loʻo i ai le tele o faiga mataala, lea e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻagaoioia galuega saogalemu talafeagai ma e oʻo lava i le vave iloa o soʻo se ituaiga o faaletonu, e faʻaalia i le avetaavale e manaʻomia ona ave. le taavale i le taavale.

Faitau atili