Rolls-Royce Phantom e iai le lomiga fa'apitoa ile 2014

Anonim

Rolls-Royce na faʻalauiloaina se lomiga faʻapitoa o le Phantom model e taʻua o le Phantom Bespoke Chicane Coupé. O lenei lomiga faʻapitoa o le a taunuʻu mai i le tausaga fou ma e faʻaosofia e le matagaluega i Goodwood, UK.

O le Rolls-Royce Phantom Bespoke Chicane Coupé, ua uma ona faʻatonuina i se talosaga faʻapitoa mai le sui aloaʻia o le British brand i Dubai, o le ai ai ni eseesega faʻatusatusa i le masani masani o le Phantom Coupé. Eseesega e pei o le tino o loʻo valiina i ni leo se lua (Gunmetal Grey mo le tino ma Matte Black mo le pulou) faʻapea foʻi ma uili e valiina i le lanu uliuli tutusa ma le tino.

Rolls Royce Phantom Bespoke Chicane Coupe totonu

Ae mo totonu o lenei lomiga faʻapitoa, o mea taua o le paʻu paʻu mumu mumu, le tele o faʻaoga i le carbon fiber (lea e masani ona i ai fafie masani) i le maualuga o le dashboard ma se faʻailoga ma le faʻailoga o lenei lomiga faʻapitoa o le Phantom model. .

I tulaga o afi, o lenei lomiga o le a faʻaalia ai le V12 6.75 afi tutusa ma le 460 HP ma le 720 nm faʻaaogaina i le Phantom masani. Mo le taimi nei, o lenei lomiga faʻapitoa e faʻatatau i le "tala faʻasolopito" matagaluega a Peretania e tatau ona i ai na o le tasi le kopi.

Rolls-Royce Phantom Bespoke Chicane Coupe 13

Punavai: GTspirit

Faitau atili