Bugatti Chiron Divo, le GT3 RS o le Chirons?

Anonim

O Mati, i le Geneva Motor Show, na matou feiloaʻi ai i le Bugatti Chiron Sport, o se faʻataʻitaʻiga sili atu "taulai" o le hyper-GT, mamafa 18 kilokalama itiiti ma faʻatasi ai ma le toe faʻamalologa, 10% sili atu le malosi nai lo le Chiron (pe a mafai. fai). valaau a) masani.

Ae e foliga mai ua na o se meaʻai mo mea o le a oʻo mai. O tala, e leʻi umi talu ona maeʻa le taʻaloga a Chiron Sport, na lipotia ai se faʻalavelave faʻapitoa na faia i Los Angeles, ISA, lea na faʻafeiloaʻi ai e Bugatti tagata faʻatau filifilia i se suiga sili atu ona mataʻutia ma "finafinau" Chiron.

O lea ua maua le tala o le tala ina ua maeʻa se isi mea na tupu i Niu Ioka.

Ta'aloga Bugatti Chiron
Ta'aloga Bugatti Chiron

Divo lou igoa

O i latou sa auai i le sauniga o le tuuina atu o le Bugatti Divo lipoti a Chiron ma le tele o eseesega i le taimi nei, tele i le fanua vaaia, ona o se afifi aerodynamic fou. O le sini e tatau ona faʻateleina le malosi, talu ai, e foliga mai, o le saoasaoa maualuga o le Divo o le a "naʻo" i le 385 km / h , nai lo le 420 km / h o le faʻataʻitaʻiga masani.

Bugatti Vision Gran Turismo
Bugatti Vision Gran Turismo. Mata o se puna o musumusuga mo mea e faʻamoemoeina mai ia Chiron Divo?

O isi vaega o faʻamatalaga e faʻatatau i le faʻaogaina otometi lua-clutch - o se toe faʻafouina o le mea o loʻo iai nei, pe o se mea fou? - faʻatasi ai ma le faʻamoemoe o le faʻaleleia atili o tau faʻavavevave o le Chiron; ma se taumafataga fa'aalia - e mautinoa e sili atu i le 18 kilokalama fa'aitiitia le ausia o Chiron Sport.

O le fiafia e le o siomia ai. O le pi'o. Na faia le Divo mo pupuni.

Stephan Winkelmann, Peresetene o le Bugatti Automobiles S.A.S.

Divo, o le amataga o le igoa

O le igoa Divo o se faʻataʻitaʻiga ia Albert Divo, sa avea muamua ma avetaʻavale Farani o le ituaiga, faalua manumalo o le Targa Fiorio i le faaiuga o le 1920s, o le tuuga faasolopito na faia i luga o auala mauga o Sicily, faʻamaonia le filifiliga o le igoa - faʻapea foi Divo e mana'o e mama ma ga'o, e mafai ona punou e pei o ona tuaa fa'asolopito.

Le tutusa ma le GT3 RS?

I se isi faaupuga, o mea uma e faasino i le Bugatti Divo o se Chiron sili ona lelei mo taamilosaga - le GT3 RS o le Chirons? - a'o tumau pea le fa'atagaina o auala.

E tusa ai ma le Supercar Blog, o loʻo tuʻuina atu lenei faʻamatalaga, o le Bugatti Divo o le a faʻatapulaʻaina i le 40 iunite i le tau faʻavae o lima miliona euros i le iunite — a'o le'i lafoga -, faalua le aofa'i na fa'asalalauina mo Chiron Sport (!).

O le faʻaalia o le Bugatti Divo o le a faia, e tusa ai ma le faʻailoga, i le isi "The Quail - A Motorsports Gathering" o loʻo faia i Kalefonia, ISA, i le aso 24 o Aokuso, faʻatasi ai ma uluai tiliva faʻatulagaina mo le 2020.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Faʻaaliga: Faʻamatalaga faʻafouina ia Iulai 10th ma faʻamatalaga mai Bugatti na faʻasalalau i se faʻamatalaga aloaia e uiga i le numera o iunite e gaosia ma le nofoaga ma le aso o le faʻaaliga. O loʻo taʻua foi e le faʻamatalaga le amataga o le igoa ma o le faʻataʻitaʻiga fou o le a taʻua naʻo Bugatti Divo, o lona uiga, e le tatau ona avea Chiron ma vaega o le igoa.

Faitau atili