Amata malulu. E le foliga fa'apenei ae o le Ferrari SF1000 lenei o se la'ititi

Anonim

E ui i taunuuga na ausia e le Ferrari SF1000 O le le tuua o ni manatuaga sili, o le mea moni na maua e lenei tasi se nofoaga i le talafaasolopito o le ituaiga e ala i le avea ma nofoa nofo toatasi lea na tauva ai le au Italia mo lona 1000th Grand Prix i le Formula 1.

Afai e te manatua, i le taimi o lenei tala faasolopito tele (le Tuscan GP na faia i Mugello) na filifili Ferrari e ofoina atu se galuega vali faapitoa i le SF1000 ma o le taavale tonu lava lea na filifili le kamupani lauiloa tele Amalgam e toe faia.

I le 1:8 fua, o lenei tamai taavale o loʻo i ai faʻamatalaga uma o le uluaʻi, ma e oʻo lava i le faigata ... e iloagofie ai! Mai le valivali e oo atu i le apaau lavelave pito i luma, e foliga mai e leai se mea na le amanaiaina. O le mea moni, na valaʻauina foʻi enisinia Ferrari e faʻamaonia o le laʻititi e tutusa ma le uluai.

O lenei Ferrari SF1000 o le a faʻatapulaʻaina i le 50 kopi ma tau 7633 euros.

Ferrari SF1000 Amalgam

E le pei o se tama'i ata, a ea?

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e mitiina lau kofe pe maua le lototele e amata ai le aso, fa'aauau pea le tafaoga faamasani ma mea moni malie, tala faasolopito ma vitio talafeagai mai le lalolagi o taavale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili