Pei Fou? O le Ford GT Heritage 2006 e na'o le 5 kilomita o lo'o sauni mo le fa'atautu'i

Anonim

O le tupulaga muamua o Ford GT , faʻalauiloaina i le 2005, o le mafai lea ona "fesiitaiga" o le GT40 mo o tatou aso. O le taʻavale taʻavale a Amerika na tuʻufaʻatasia le mamanu o le manumalo tele o le 24 Itula o Le Mans faʻatasi ai ma se V8 malosi e faʻapipiʻiina e se compressor ma, e tusa ai ma suʻega i le maualuga, faʻapitoa faʻamalosi.

E pei e faʻamalosia atili le fesoʻotaʻiga i le GT40 lea na manumalo ai Le Mans, i le 2006 Ford na faʻalauiloa ai le GT Heritage Paint Livery Package lomiga.

O se lomiga fa'atapula'a o le 343 iunite na tu'uina atu i le GT lanu o le Suau'u Fagaloa, o se tasi o teuteuga e sili ona iloagofie i le lalolagi o ta'aloga ta'avale - o le teuteuga na fa'aosofia ai fo'i le matou Citroën C1 - ma na ufiufi ai le #1075 Ford GT na manumalo ai Le Mans. mo faalua, 1968 ma le 1969.

Ford GT Measina

I le lanu lanumoana (Heritage Blue) o le tino na faʻapipiʻiina ai se vaega ogatotonu o le umi atoa o le taʻavale i moli (Epic Orange), lea e faʻalautele i le pito i luma. O foliga vaaia o le Ford GT na sili atu ona latalata i taavale tauvaga e ala i le i ai o ni li'o papa'e se fa e mafai ai ona faaopoopo numera, e pei o se taavale tauvaga, pe a manaʻo i ai le tagata faʻatau.

Na'o le 5 kilomita le lautele

O le iunite o loʻo faʻatau atu o se kopi ma faʻamatalaga a Kanata. Na'o le 50 o le 343 Ford GT Heritage na gaosia i le 2006 na fa'amoemoe mo Kanata.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O ona fa'amatalaga e fai si 'ese'ese mai isi GTs: uili fa'ama'i mai le BBS e masani, o seevae taofi e efuefu ma o le... leitio e fa'ata'atia. O le Canadian GT e leʻi aumaia le McIntosh CD audio system, faʻamaonia lona toesea o se auala e faʻaitiitia ai le mamafa e totogi ai le kilokalama faaopoopo o bumpers ma a latou lava faʻatulagaga mo le maketi a Kanata (sili atu le mamafa o le foam i luma ma tua o loʻo i ai. o se spacer e aveese mamao ese mai le tino).

Ford GT Measina

O le mea moni, o se mea e maasiasi ai le iloa o lenei masini mataʻina e leʻi savalia lava, e naʻo le 5 kilomita na faʻamauina. E, mo faamoemoega uma, e pei o se taavale fou: o loʻo i ai pea le palasitika puipui mo nofoa ma uili, faʻapea foʻi ma pupuni o le faitotoʻa (lea o le a tuʻuina atu ma le manumalo). O lo'o iai fo'i pepa fa'apipi'i a'o le'i tu'uina atu i le tioata.

I le faaopoopo atu i pepa aloaia, tusi lesona ma ki, o ai lava na te faatauina lenei Ford GT Heritage o le a maua foi se seti o numera pipii a le tagata lava ia (e tuu i luga o le tino) ma se uluai vali suauu na saunia e David Snyder o le Ford GT i lanu o le Suau'u Fagaloa lea na manumalo i le 24 Le Mans Hours i le 1968.

Ford GT Measina

O lenei kopi mama ma le le fa'aaogaina o le Ford GT Heritage o le a fa'atautu'i e le RM Sotheby's i le fa'atautu'i a le Amelia Island lea o le a faia i le aso 22 o Me. E le'i fa'asili atu se tau fa'aagaaga.

Faitau atili