Tuto'atasi. Skoda Octavia "faʻamaualalo" Tesla Model 3!

Anonim

I le taimi ua amata ona oo atu trams i taavale afi afi, e tusa ai ma le tutoatasi, o se toeaina matua. Skoda Octavia , mai le augatupulaga muamua, faʻapipiʻiina i le "faʻavae" 1.9 TDI o le 90 hp, toe tuʻu "mea i le nofoaga". E fa'aalia ai, tusa lava po'o le a le mamao na latou o'o ai, o lo'o umi lava le ala e ui ai trams.

Ina ua maeʻa le Tesla Model 3 na mafai ona ufiufi le 975.5 km i se tau e tasi, o femalagaaʻi i le saoasaoa i le va o le 32.1 ma le 48.2 km / h, o lenei Octavia, faʻatasi ai ma le sili atu i le 696 kilomita o loʻo ufiufiina, na faʻatautaia, faʻatasi ai ma lona "tamaʻi" tane suauʻu na o le 60 lita. , malaga mai Lonetona, Peretania Tele, i le matagaluega Siamani o le Nürburgring, ma toe foi i le amataga!

I le malaga, i se aofaiga o 1287 kilomita , e ui atu i Peleseuma ma Falani, e leʻi i ai se vae atoa o le Ring, ma o Octavia toe foi atu i le laumua o Peretania, lea na oʻo ai i le faaiuga o le 24 itula i luga o le auala, ma le averesi saoasaoa e tusa ma le 50 km / h .

Skoda Octavia 1.9 TDI 1998

Faatasi ai ma na o le 90 hp o le malosi, 60 lita o tiso na lava mo lenei Skoda Octavia e malaga mai Lonetona i Nürburgring ... ma toe foi mai!

O le taimi lava na oʻo mai ai le luʻitau a le matou aumea i le Car Throttle e faia, o le taavale Czech, i le faaiuga, o le averesi o le 3.3 l / 100 km i luga o le komepiuta i luga o le laupapa, o se tau lea, pe a uma le siaki lona lua, na faia. e ala i le faatumuina o le tane na iu i luga i le 3.8 l/100 km - o se numera faateia pea!

Ma le mataupu e alaga: o le a la nei, Model 3?…

Faitau atili