Feiloai i le Skoda Octavia RS 245, le Octavia sili ona vave

Anonim

O le Skoda Octavia RS 245 o le Octavia sili ona malosi ma folafola mai e sili ona saoasaoa, i le laina sa'o ma pe a tulimanu.

Talu ai nei na matou iloa ai le Skoda Octavia RS fou. I le faaopoopo atu i faʻafouga i tulaga o sitaili ma mea e faʻasoa faʻatasi ma isi vaega o le Octavia, o le RS 245 version na maua le mana ma faʻateleina lona faʻatinoga, o lea o le faʻasalalauga o se RS e sili atu le malosi o se mea e leʻi mafaufauina.

Skoda Octavia RS 245

O le Octavia RS 245 e tu i fafo e ala i le faʻaopoopoina o le isi 15 hp faʻatusatusa i le RS ua uma ona tatou iloa, ma e pei ona taʻu mai e lona igoa, e 245 hp le aofaʻi. O loʻo faʻamanuiaina foʻi le Torque, lea e sili atu nai lo le 20 Nm, lea e maua ai le 370 Nm i le va o le 1600 ma le 4300 rpm. O le faʻasalalauga e faʻamalosia e se pusa faʻataʻitaʻiga e ono-saosaoa, poʻo, o se faʻamuamua muamua i le Octavia laina, o se atigipusa lua-clutch e fitu-saosaoa, tasi e sili atu nai lo le 230hp RS.

Fa'amanuiaga fa'amanuiaga, tusa lava pe fa'atauva'a, fa'atusatusa ile RS. O le masani 0-100 km / h e faia i le 6.6 ma le 6.7 sekone, taʻavale ma van taʻitasi, naʻo le tasi vae sefulu e itiiti ifo nai lo le RS. Ole saoasaoa maualuga e fa'atapula'a ile 250 km/h.

Skoda Octavia RS 245

Ina ia faʻamalieina le sili ona manaʻomia, o le taulaiga o le faʻaopoopoina o se faʻatapulaʻaina faʻatapulaʻaina faʻaeletoroni faʻatapulaʻaina, e taʻua o le VAQ, o se filifiliga faʻapitoa mo lenei faʻataʻitaʻiga. O le lelei o lenei vaega i le osofaʻiga aemaise lava i tulimanu o fafo e sili atu nai lo le iloa. Pe faamata o Octavia, o se faataʻitaʻiga o le faautauta ma le mafaufau lelei, i lenei lomiga RS 245, na liua e avea ma manu e ʻaina piʻo?

FESOASOANI: Skoda. O fea na sau ai le fa'aupuga "Simply Clever"?

Vaʻai, o eseesega mai le Octavia RS 245 i le RS e faʻapitoa. O lo'o iai nisi fa'amatalaga ile lanu uliuli, ma o le RS 245 e sau fa'atasi ma uili 19" fa'apitoa. I totonu, o loʻo i ai ni mea teuteu faʻapitoa, ae o taimi uma i se auala faʻapitoa.

O le faʻataʻitaʻiga fou ua folafola mai o le a sili ona lelei i lalolagi uma e lua, o se tuʻufaʻatasiga lelei o mafuaaga ma lagona mo aiga televave. O le Octavia RS 245 o le a tuʻuina atu i le isi Geneva Motor Show ia Mati.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili