Lexus NX. Lexus plug-in hybrid muamua ua taunuu i Potukale

Anonim

Muamua faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻiina i le plug-in hybrid powertrain i le tala faasolopito o le Iapani, le fou Lexus NX o loʻo taia nei le maketi a le atunuʻu ma le faʻasalalauga o le tatalaina o le faʻasalalauga lona lua o lona faʻatau sili - o faʻasalalauga e faia i luga o le initaneti i luga o se itulau tuuto i luga o le upega tafaʻilagi a Lexus.

Faatasi ai ma le taunuu mai o iunite muamua ua fuafuaina mo le kuata muamua o le 2022, o le NX e sau i ni lomiga se lua: NX 350h (hybrid) ma le NX 450h+ (plug-in hybrid).

Lexus NX 350h o lo'o tau amata ile 66,153 euros a o le NX 450h + vaʻaia lona tau amata i le 69 853 euros.

Lexus NX

Ae ui i lea, mo tagata fa'atau pisinisi, o le plug-in hybrid version e mafai ona sili atu le taugofie, ma avanoa i le tele o penefiti lafoga. O le mea lea, o le Executive+ version e pa'ū i totonu o le tulaga tau tupe mo le toesea o le VAT (50,000 euros + VAT).

Lexus NX numera

Amata i le plug-in hybrid version, o le Lexus debut, o le NX 450h + e faʻaaogaina se afi faʻaofuofu faʻagogo faʻatasi ma le 2.5 lita o le penisini (faʻaaogaina le Atkinson cycle sili ona lelei), lea e sau faʻatasi ma se afi eletise i luma ma o le isi pito i tua (tu'u atu i uili uma). Ole taunuuga ole 309 hp ole malosi.

O le faʻamalosia o afi eletise o le 18.1 kWh maa lea e tuʻuina atu ai le Lexus NX 450h + se laina i le eletise eletise o le 69 km i le 76 km i le WLTP cycle tuʻufaʻatasia, poʻo le 89 km i le 98 km i le taulaga WLTP cycle.

A'o le fa'asologa masani fa'atosina, o le NX 350h o lo'o i ai le 2.5 afi tutusa e feso'ota'i ma le ta'uta'ua Lexus hybrid system, mo le malosi atoa o le 242 hp. I le tulaga lea e iai la matou fa'asalalauga e-CVT ma e mafai ona matou fa'aogaina fa'asologa i luma po'o uili uma.

O le augatupulaga fou o le SUV sili ona faʻatau atu a Iapani ua uma ona faʻatautaia e matou. Ina ia iloa atili o ia, o le mea sili o le vaʻai (pe toe iloilo) le vitio na faia e Diogo Teixeira i le uili o le NX fou.

Faitau atili