Ole Opel Insignia Grand Sport fou lea

Anonim

O le Opel Insignia Grand Sport fou ua fa'alauiloa se seti o tala fou e folafola mai e toe tu'u i le taua mo le ta'ita'iga o le vaega D.

I le amanaia o ata o le Opel Insignia Grand Sport fou, ma le toe faʻaleleia o le punchline na faʻaaogaina e Opel pe a faʻalauiloa le Astra fou, e saogalemu le fai atu o le isi lea oso tele mo le Siamani, o le taimi lea i le D-segment lauiloa. .

E leai se mea o totoe o le Opel Insignia talu ai, na o le igoa. O le faʻailoga Siamani e faʻamautinoa e fou le faʻavae, e sili atu le malosi, o le mamanu e sili atu ona maliliega ma faʻamalosia mea faʻatekonolosi o faafiafiaga ma le saogalemu. O mea uma ea mo le manuia e fa'atasi? O le a tatou vaai.

I fafo e suia mea uma

Faʻafetai i le faʻaogaina o mea mama ma faʻafefete (faʻamalama uʻamea maualuga ma faʻamatalaga), o le Thunder brand na mafai ona faʻaititia i lalo lenei tupulaga fou Opel Insignia Grand Sport i le 175 kilokalama (faʻalagolago i le afi afi). Faʻafetai i lenei paʻu mamafa, o le a maua e le augatupulaga fou o Insignia se avanoa i le taumafaina ma faʻamalo, faʻapea foʻi ma le mauaina o se mea e sili atu ona faʻamamaina ma sili atu le malosi.

Ole Opel Insignia Grand Sport fou lea 14028_1

O le tulaga malosi o se tasi lea o popolega tutotonu o le ituaiga i le atinaʻeina o le Insignia Gran Sport. O le mea lea, e mafai ona tuʻufaʻatasia faʻamatalaga sili atu ona mamana ma se faʻasalalauga tuʻufaʻatasi ma se faʻasalalauga otometi 8-saosaoa. O mea uma i le igoa o le aoga.

I fafo, o laina manino na musuia e le Monza Concept e tulaga ese.

Pe a faʻatusatusa i le augatupulaga talu ai, i le umi o le umi na faʻatumauina tulaga taua, ae o isi fuataga ua matua suia. Se'i tatou va'ai: o le Opel Insignia Grand Sport fou e 29 mm pu'upu'u, 11 mm lautele ma e 92 mm le tele o uili uili nai lo lona muamua. O nei vaega fou e saofagā fo'i i le va'aiga malosi o lenei tupulaga fou.

Ma talu ai e tatau fo'i ona fa'atusa le fa'atinoga, o se tasi o atugaluga autu o le 'au a le Opel o le fa'atupuina lea o se fa'amatalaga maualuga aerodynamic. O le i'uga o le toso fa'atasi na'o le 0.26 Cx.

Tele avanoa ma tekinolosi

O le fa'atupulaia o quota i fafo sa iai fo'i se fa'atusa i totonu. Fai mai le Siamani o le Opel Insignia Grand Sport e sili atu le vateatea i soo se itu. Faʻafetai i le faʻalauteleina o uili, o le potu vae o le pasese i le nofoa pito i tua ua faʻateleina i le 25mm, ae faʻateleina foi le lautele ma le maualuga. I le isi itu, o le voluma o le vaega atopa'u ua 490 lita nei (1450 ma nofoa to'esea).

O le faʻaaliga ua matua faʻaleleia atili, aemaise lava i le faʻaoga tutotonu. O le tele o faʻamau i luga o le faʻamafanafanaga o le Insignia muamua ua tuʻuina atu i se faʻaoga sili atu ona lelei ma faigofie ona faʻaoga.

2017-opel-insignia-tele-taaloga-14

I tulaga o meafaigaluega, o mea taua o le augatupulaga fou o le IntelliLux LED lamepa, o le lapataiga o le alu ese atu ma le faʻasaʻoina o le taʻavale tutoʻatasi, o nofoa ergonomic ma le AGR faʻamaonia, o le faʻaaliga lanu ulu ma le 360º mea pueata. E pei o faʻataʻitaʻiga fou i le vaega o Opel, e leai se mea o loʻo i ai le augatupulaga fou o le IntelliLink infotainment system (faʻatasi ma Apple CarPlay ma Android Auto) ma le "fesoasoani a le tagata lava ia" Opel OnStar.

O mea uma i le igoa o dynamics

Talu ai e le lava le ta'avale lelei e aunoa ma le fesoasoani a le fa'aoga sa'o, o le Opel Insignia Grand Sport fou e fa'amuamua le fa'aogaina fou o le torque vectoring system (o lo'o maua i ta'avale ta'avale uma). Faʻafetai i le faʻaogaina o le eseesega i tua ma le tele-disc clutches, o le Opel Insignia Grand Sport e fesuisuiaʻi i le taimi tonu le tufatufaina atu o le eletise i uili pito i tua e faʻaaoga ai faʻamau e pei o le tulaga o le uili ma le saoasaoa.

2017-opel-insignia-tele-taaloga-1

O lenei faiga o loʻo lagolagoina atili e le FlexRide chassis lauiloa. O se faiga e fesuia'i ai le fesoasoani fa'afoe, o le malo o le susū, o le tali fa'avavevave, taimi fa'asolo ma (mulimuli...) le fesoasoani a le ESP, e fa'atatau i le ta'avale filifilia: Tulaga, Ta'aloga ma Ta'aloga. O nei auala e mafai ona filifilia e le avetaavale pe mafai foi ona suia otometi faʻafetai i le "Drive Mode Control". O lenei faiga fou e su'esu'e ai amio a le aveta'avale ma suia otometi le fa'alogoina o le Opel Insignia Grand Sport.

Ae mo afi, e le'i tu'uina atu e Opel ni fa'amatalaga. Ae o loʻo faʻamoemoeina le i ai o le 1.6 CDTI Diesel poloka lauiloa i le 130 ma le 160 hp (Bi-turbo) fesuiaiga, faʻapea foʻi ma le 1.4 Turbo gasoline engine afi fou i le tele o malosiaga. O nisi faʻamatalaga, e pei o le aso faʻalauiloa i Potukale ma le lisi atoa o afi, e tatau ona tuʻuina atu i luma o le Geneva Motor Show ia Mati i le tausaga a sau.

Ole Opel Insignia Grand Sport fou lea 14028_4

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili