Su'eina o fale fou a Pagani i Modena

Anonim

O Horacio Pagani lava ia, o le na faavaeina le ituaiga Italia, o se tasi o tagata sili na faalauiloaina le fausaga o le avanoa, i se tuufaatasiga o tekinolosi ma aganuu.

Na tatala le avanoa i lenei taumafanafana, ae na o le taimi nei ua filifili Pagani Automobili e faʻaalia ma le mitamita ona fale fou i Cesario Sul Panaro, Modena (Italia). Faatasi ai ma le aofaʻi o 5,800 sikuea mita, o lenei avanoa e tuʻu i le taimi e tasi le falegaosimea ma le potu faʻaaliga a le ituaiga. I le faaopoopo atu i le mea moni o le fausaga uma na fausia e le fale mamanu a Pagani, o le poloketi na taitaia e atalii o Horacio Pagani, Leonardo ma Christopher.

Su'eina o fale fou a Pagani i Modena 14076_1

VAAI FOI: E manaʻo Pagani e manumalo i le tala a Porsche i le Nürburgring

O musumusuga mo le avanoa na oʻo mai ina ua maeʻa le asiasiga a Horacio i Farani, aemaise lava i le Château de la Grenerie, o se tamaʻi maota o lona pule o se tagata Pagani.

I le faaopoopo atu i le faagasologa atoa o le fausiaina o fale fou, i le vitio o loʻo i lalo e mafai ona vaʻavaʻai e le gata i le penina lata mai o le Italian brand, le Pagani Huayra BC, ae o nisi foi o taavale o loʻo avea ma vaega o le lauiloa Horacio. Pagani collection, aemaise le Lamborghini Countach 25th Anniversary. Ina ia le leiloa:

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili