Amata malulu. Bubbletop: Le Avanoa Misi mo le Mazda MX-5

Anonim

Na faia e se tagata Amerika Mazda MX-5 fiafia, o le Bubbletop (bubble roof) o se hardtop manino atoatoa, o le "sootaga misi" i le va o le taavale liliu ma le taavale taualuga. E fetaui ma augatupulaga muamua e lua o le MX-5 (NA ma le NB), o lenei mea fiailoa e faia i le acrylic umi ma e na o le 9.0 kg le mamafa.

Mo i latou o loʻo popole e uiga i le "aafiaga o le fale lanumeamata", o le Bubbletop o loʻo faʻapipiʻiina i se ata puipuia mai ave o le UV. E tusa ai ma le tusitala o Jonathan Mark, e sili ona lelei i lalolagi uma e lua: le vaʻaia e pei o le taavale o loʻo i ai se suiga, ae puipuia mai elemene, aʻo tumau pea le taualuga.

Ae ui i lea, o loʻo i ai ni "ae": e le faʻatagaina le savali i le sili atu i le 128 km / h (80 mph), e leʻo matua teteʻe i maosiosia ma o le leai o se malosi e mafai ona faigata ai le faʻapotopotoga.

O le a maua i lenei tautotogo.

Mazda MX-5 Bubbletop

Mazda MX-5 Bubbletop

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili