Nissan GT-R Nismo vs. Honda NSX. Pe mafai ona e vaai faalemafaufau i le iʻuga?

Anonim

I se fefinauaiga e mafai ona malamalama lelei e pei o o le finauga sili mo le igoa o le tagata taalo sili Iapani i aso nei , le taʻavale taʻavale lata mai mai le Tokyo brand, le Honda NSX (Acura i Amerika), na filifili e luʻitauina le mea e manatu le toʻatele o lē e ona ma le alii o le nofoalii: Nissan GT-R Nismo.

I lalo o le matafaioi a tagata Amerika mai le DragTimes, o le na mautotogi se NSX i se faleoloa i le lotoifale faʻapitoa mo lenei feteʻenaʻiga, na tulaʻi mai ai foi le feeseeseaiga. fa'afesaga'i V6s masaga-turbo malolosi se lua, fa'atasi ai ma le ta'avale uili uma ma pusa ta'avale lua - ono-saosaoa i le Nissan, iva i le Honda. E ui lava ma i le tulaga o le mulimuli, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga faʻaopoopo e mafua mai i le i ai o afi eletise, lagolagoina le afi afi.

Ina ia tauia lenei mea moni, a sina avanoa mo "Godzilla" i le mana faalauiloaina , faafetai i le 600 hp folafolaina, faasaga i le "na'o" 581 hp o le mana tu'ufa'atasi, i le vaega a le NSX.

Acura NSX Nissan GT-R Nismo Clash 2018

E fa'apu'upu'u tupe fa'aalu

Latalata, o vaegatupe , faatasi ai ma Nissan folafola accelerations mai 0 i 100 km / h i 2.8s ma le saoasaoa maualuga o 315 km / h, ao le Honda NSX faalauiloaina na o le 3.0 sekone e oo atu i le 100 km / h, setiina o le saoasaoa maualuga 308 km / h.

I se feteenaiga i le Speed Vegas circuit, i le setete o Amerika o Nevada, o taavale e fa feteʻenaʻiga: lua i le amataga mama, ma le lua isi faʻatasi uma i le saoasaoa mautu o le 64 km / h.

Acura NSX Nissan GT-R Nismo Clash 2018

Le manumalo? E tatau ona e matamata i le vitio ma saili ; e ui lava ma afai e te manaʻo e alu saʻo i le gaioiga, e mafai ona e amata matamata i le oso aʻe o le adrenaline, mai le fa minute agai i luma, ma le mafaufau lelei.

Mana'o atili? O lea!…

I le faaopoopo atu i nei mea uma, o se meaalofa minute mulimuli: agai i le faaiuga o le vitio, le faʻaaliga o se Roush RS3 Mustang , hyper-vitamined derivation o le taʻutaʻua musika Amerika taʻavale, saunia e Roush Performance. Ma o lena, faatasi ai ma isi mea na ausia, tuu le lauiloa 5.0 lita V8 tu'uina atu 680 hp!

Faitau atili