Na matou tofotofoina le Mazda3 CS ua toe faʻafouina. O le a le mea fou?

Anonim

E sili atu i le tausaga ua mavae talu mai le matou faʻafesoʻotaʻi muamua ma le augatupulaga o loʻo i ai nei Mazda3, o se faʻataʻitaʻiga na maua ai lo matou faʻafetai mo lona mamanu mataʻutia, faʻamafanafanaga i luga o le laupapa, tulaga o meafaigaluega ma lagona lelei i tua o le uili. I le 2017, o le tala faasolopito e toe fai lava.

I se vaega ma igoa e pei o le Honda Civic, Peugeot 308 poʻo le Volkswagen Golf, o latou uma na faʻafouina talu ai nei, o le mauaina o se "vaega" taua o faʻatauga e mamao ese mai se galuega faigofie, i soʻo se maketi. I le iloaina o lenei mea, o le faʻailoga Iapani na faʻapotopotoina i le Mazda3, o se faʻataʻitaʻiga lea o loʻo i ai nei i lona tolu o augatupulaga, o se seti o mea faʻalelei ma tekinolosi e osofaʻia ai le maketi a Europa.

O le taimi lea, na mafai ona matou maua i tua o le uili o le fa-faitotoa version, poʻo le gagana Mazda, le Coupé Style version. I le faaopoopo atu i le tau, o le eseesega i le va o lenei ma le Hatchback version e gata i latou i le ofo o afi. Pe a faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga muamua, o le 2017 tupulaga e faʻaopoopoina nisi faʻaleleia.

O se mamanu e manumalo ... ma faʻamaonia

I fafo, o suiga e ono foliga fa'apitoa, ae latou te saofagā tele i le tele o aafiaga va'aia. Amata ile pito i luma, sa toe fa'aleleia le fa'alava ma toe fa'apena fog molī. I luga o augutu, o laina e sili atu ona pipii.

Na matou tofotofoina le Mazda3 CS ua toe faʻafouina. O le a le mea fou? 14123_1

E le pei o le Hatchback bodywork, lea na faia se faʻafouga bumper, e leai ni suiga tetele i tua o lenei CS version. I le aotelega, o se suiga o le mamanu paleni tatou te iloa mai lenei faʻataʻitaʻiga, faʻaosoina e le Mazda's KODO design philosophy, o se gagana na tuʻuina atu i le tele o taimi talu ai nei.

E le o se mea e ofo ai, o le totonugalemu o loʻo tumau pea le faʻatulagaina ma le ufiufi. Mai le uili paʻu paʻu, i le faʻamafanafanaga tutotonu ma le touchscreen, e ui atu i totonu o faʻavaa faitotoʻa ma faʻapipiʻi, o le Mazda3 e sili atu ona faʻaonaponei ma faʻaonaponei: o le Active Driving Display o loʻo tuʻuina atu nei faʻamatalaga i lanu, lea. fa'afaigofie le faitau.

Na matou tofotofoina le Mazda3 CS ua toe faʻafouina. O le a le mea fou? 14123_2

O le isi faʻamatalaga taua o le faʻaogaina lea o le taofiga paka eletise, lea e faʻasaʻoloto ai le avanoa i totonu o le nofoaga tutotonu. I le pito i tua, o le laina o nofoa pito i tua e le vateatea, ae o loʻo faʻalelei lava. E le pei o le Hatchback, i lenei ituaiga Coupé Style e sili atu le malosi o le vaega o ato - 419 lita.

Ma tua o le uili?

Na toe faʻatasi ma le 1.5 lita SkyActiv-D turbodiesel engine na matou taia ai le auala. O le 105 hp o le malosi e mafai ona iloa itiiti, ae o le 270 Nm o le torque o loʻo maua saʻo i le 1600 rpm e leai se "malosi" e oʻo lava i luga o tifato - e fesoasoani tele le afi i soʻo se suiga.

Na matou tofotofoina le Mazda3 CS ua toe faʻafouina. O le a le mea fou? 14123_3

Pe i totonu o le taulaga poʻo luga o le auala tatala, o le avetaʻavale e sili atu le lamolemole ma ... le leoa. O lenei afi tiso ua faʻapipiʻiina i tekinolosi fou e tolu na faʻatautaia i luga o le Mazda6: Natural Sound Smoother, Natural Sound Frequency Control and High-Precision DE Boost Control. I le fa'ata'ita'iga, e galulue fa'atasi le to'atolu e fa'aleleia le tali atu o le afi, fa'ate'aina le vibration ma sili atu ona fa'aitiitia le pisa.

Ae mo le taumafa , o lo'o taoto ai se tasi o malosiaga o le Mazda3. A aunoa ma le tele o taumafaiga na mafai ona matou maua le averesi o le 4.5 l / 100 km, latalata i le 3.8 l / 100 km faʻasalalau.

Na matou tofotofoina le Mazda3 CS ua toe faʻafouina. O le a le mea fou? 14123_4

ua i totonu o le mataupu malosi , e leai se mea e fa'ailoa mai. Afai o le tausaga talu ai na matou viia ai le malosi o le tulimanu o lenei tagata o le aiga, pe a faʻatusatusa i lona sui, o le Mazda3 toe faʻafouina ua aumaia ai le fesoasoani fou G-Vectoring Control. Afai na e faitau i le matou Mazda6 suʻega, o lenei igoa e le o se mea fou ia te oe: o le faiga e pulea le afi, pusa ma chassis i se auala tuʻufaʻatasia e faʻaleleia ai le tali atu ma le mautu. I le fa'ata'ita'iga, e lamolemole ma fa'atofu le ta'avale - o le SkyActiv-MT ono-saosaoa manual gearbox, sa'o ma manaia pei o taimi uma, e fesoasoani foi.

I mea uma, o le faʻafouina o le Mazda3 e le faʻafefe i soʻo se mataupu, pe foliga i fafo ma totonu poʻo le faʻataʻitaʻiga, ma e faateʻia ai i matou i le manaia tele.

Faitau atili