Ole lumana'i eletise ma tuto'atasi ile Peugeot ole toe fa'afo'i-futuristic 504 Coupé

Anonim

O lo'o i ai pea se lagona o le fa'alavelave o lo'o siomia ai le Peugeot e-Legend . O le Farani faʻailoga e faʻaalia ai se lumanaʻi eletise ma tutoʻatasi, ae o mea tatou te vaʻaia i fafo e manino lava e sau mai le taimi ua tuanaʻi.

O le faʻamatalaga i le Peugeot 504 Coupé matagofie, na mamanuina e Pininfarina, ma e faʻamanatuina le 50 tausaga o lona faʻalauiloaina, e leʻi mafai ona sili atu ona manino. O le Peugeot e-Legend o se faʻamalositino i le toe foʻi-futuristic sitaili, faʻaalia le 504 Coupé i faʻatusatusaga ma ata, ae aunoa ma le pau i totonu o le pastiche mama.

Ae ui i lea, o le foliga mulimuli, e foliga mai e faʻatauina le matagofie o le uluai coupe mo se foliga sili atu ona faʻapitoa ma sili atu maso - mai nisi itu e toetoe a ou pasi ai o se taavale musika Amerika.

Peugeot e-Legend

E manino le faʻamatalaga ile Peugeot 504 Coupé

O le evocative bodywork e natia, e ui i lea, o le "taavale o le lumanaʻi", i se isi faaupuga, o se 100% taʻavale eletise ma faʻapitoa foi. I le itu eletise, o le e-Legend o loʻo faʻapipiʻiina ma se pusa maa e mafai ona 100 kWh, lua afi eletise - tasi i le axle - aofaʻi 340 kW (462 hp) ma le 800 Nm o le torque, e mafai ona faʻaosoina i luga. 100 km/h ile itiiti ifo ile 4.0s ma o'o ile saoasaoa maualuga ole 220 km/h.

O le maualuga o le tutoʻatasi na faʻasalalauina o le 600 km (WLTP), ma Peugeot fai mai o le 25 minute i se nofoaga faʻapipiʻi vave e lava e lava le malosi mo le isi 500 km, ma e mafai ona faʻapipiʻiina e ala i le induction (leai ni uaea).

Ole lumana'i eletise ma tuto'atasi ile Peugeot ole toe fa'afo'i-futuristic 504 Coupé 14129_2

Peugeot 504 Coupe

O le Peugeot 504 na faʻalauiloaina i le 1968, faʻatasi ai ma le Coupé ma Cabrio na taunuʻu mai i le tausaga mulimuli ane, o loʻo tumau pea i le gaosiga seia oʻo i le 1983. E eseese uma i latou mai le isi 504, e faʻavae i luga o se faʻavae laʻititi, ma sili atu ona o laina matagofie na tusia e Pininfarina. . O le faʻamalosia o lenei coupé matou te maua ai i totonu o laina faʻagogo afi ma 1.8 ma 2.0 faʻasoa ma le 504 totoe, ae o le a maua foi le 2.7 l V6 PRV, faʻapipiʻi faʻatasi ma Renault ma Volvo. I le aofaʻi, i le va o le Coupé ma Cabriolet, naʻo le 31,000 iunite na gaosia

Tutoatasi, ae mafai foi ona tatou aveina

E ui lava e mafai ona tutoʻatasi (tulaga 4), o le Peugeot e-Legend e iai le foeuli ma pedal, o lona uiga e mafai ona tatou aveina - lea e vave ona sili atu le manaia, mai la tatou vaaiga.

O lea e fa auala aveta'avale: lua tuto'atasi ma lua tusi lesona. I le itu tuto'atasi, o lo'o ia i tatou le faiga Malu ma ma'ai , i le mea muamua o le faʻamafanafanaga o tagata nofoia e faʻamaonia, faʻaitiitia le vaʻaia o faʻamatalaga i se mea maualalo; a'o le lona lua, o le maualuga o feso'ota'iga i gaioiga fa'atekinolosi, e pei o feso'ota'iga fa'aagafesootai, e fa'amanuiaina.

I le itu o le tusi lesona, na matou tau atu i auala Talatu'u ma Fa'aola . Muamua o se auala mo le faimalaga poʻo le savalivali, ma e oʻo lava i se mea e le masani ai - o le mea faigaluega faʻapipiʻi e sau ma ni telefoni se tolu e pei o le 504 Coupé. I le Boost mode, o le igoa e faʻamatalaina e le tagata lava ia ma o faʻatinoga uma ma le malosi malosi o le e-Legend o loʻo ia i tatou.

Peugeot e-Legend

totonu fetuutuunai

O totonu e fa'afetaui i tulaga ta'itasi ta'avale. Fa'afetai i tekinolosi uaea (uaea, e aunoa ma ni feso'ota'iga fa'ainisinia), pe a i ai i se tulaga tuto'atasi, e pa'u le uili i lalo o le Focal soundbar (lea e pule i le dashboard), ma fa'aalia atoatoa ai le mata tele 49″; o lo'o i ai fa'amau lima (ma avanoa e teu ai) ma fa'asaga i luma nofoa.

Peugeot e-Legend

I le tautalagia o lau, e pei e le lava le 49″, o le Peugeot e-Legend e 16 mata i totonu(!). O faitoto'a o lo'o iai pupuni 29″ (e “fa'alautele” le 49″ pito i luma) ma e le'i sao fo'i le visors o le la, fa'atasi ai ma le 12″ mata. O le tele o fa'atonuga e suitulaga i le 6″ touchscreen ma se fa'atonuga fa'aletino.

Peugeot e-Legend

I le avea ai o se faʻamatalaga, o le toe foʻi mai o le veveti i totonu, e pei ona tupu i le Peugeot 504 Coupé, ae o iinei e faʻafefiloi ma se ie faʻaonaponei faʻaonaponei, ma vaaia i nofoa faʻaalia.

Ae aiseā o lenei “malaga i aso ua mavae”?

Peugeot e-Legend e manaia ona o le fusuaga i le va o ananafi ma taeao. Fai mai le Peugeot, e ui lava i le eletise ma le tutoʻatasi, o le taavale o le lumanaʻi e le tatau ona faʻafefe ma faʻagaloina le sili atu ma le seneturi o le talafaasolopito o taavale.

E le pei o le atoatoa tutoʻatasi "pusa ma uili" (e ui lava o loʻo i ai se foliga i le lumanaʻi), lea na matou vaʻaia e nisi o le au faufale, o le Farani faʻailoga ua toe foʻi i tua i le taimi e maua ai le tau faʻalagona manaʻomia e fesoasoani e faʻatumauina le mumu o tagata fiafia. O le ala lea i luma, toe asia mea ua tuanai?

Peugeot e-Legend

Peugeot e le naʻo le tasi e peti i luga o lenei auala toe faʻafoʻi, faʻamoemoe i le lumanaʻi - Honda na faia ni faʻaaliga sili ona lelei i le Urban EV ma Sports EV, ma Volkswagen o loʻo sauni e toe faʻaleleia le "Pão de Forma", faʻapea foi 100% eletise, faʻamoemoe. e ID Pisi.

O le Peugeot e-Legend o le a le mafai ona alu i le gaosiga, ae o loʻo faʻamoemoeina mea e mafai ona tatou faʻamoemoeina mai le faʻailoga Farani i le lumanaʻi, pe i luga o se tulaga faʻatekonolosi pe oʻo lava, atonu, i luga o se tulaga vaaia, ma le faʻaalia o foliga poʻo faʻamatalaga o le fa'ata'ita'iga sili ona mata'ina o lona vaitaimi umi.

Faitau atili