Amata malulu. O nofoa nofoa Mazda MX-5 o loʻo faʻafefe. Ae aiseā?

Anonim

E pei ona e silafia lelei, o se tasi o taulaiga autu a Mazda i le atinaʻeina o le augatupulaga o loʻo i ai nei MX-5 (le ND) o le faʻaitiitia lea o le mamafa o lana taʻavale laʻititi, lea pe a uma le MX-5 ua vaʻaia pea lona mamafa mo le lua augatupulaga. .

Ina ia faia lenei mea, na faʻaaogaina e le Iapani le tele o vaifofo, mai le faʻaitiitia o fua (o le MX-5 ND e 105 mm puupuu, 20 mm pupuu ma 10 mm lautele nai lo lona muamua) i le faʻaaogaina o mea mama , o le taunuuga o se averesi. faasaoina o le 100 kilokalama pe a faatusatusa i le tupulaga NC.

Ae ui i lea, o lenei meaʻai e le gata na faia i laʻititi laʻititi ma mea mama. O le mea lena na alu atili ai le Mazda ma sefe ni nai pauna ma soloia le faiga o le fetuunaiga maualuga o nofoa. Ole fofo? Fa'asaga i fa'amau nofoa.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O lenei mea e mafai ai e oe ona fetuunai le maualuga o le nofoa e aunoa ma se masini faaopoopo, na o le aumaia o le nofoa latalata i le uili, lea, a o agai i luma, e tulai mai foi. E tusa ai ma le au inisinia Mazda, oi latou e mananao e tietie latalata atu i le uili e sili atu le maualuga o le tulaga avetaʻavale i le amataga, ma avea ai lenei fofo lelei.

Mazda MX-5
O fofo atamai i mataupu "fa'alelalolagi" e foliga mai o le mautauave a Mazda.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili