Ua sau se SUV fou Mazda compact

Anonim

O loʻo faʻamafanafanaina afi i Geneva, faʻatasi ai ma faʻailoga o loʻo faʻamoemoeina le tele o foliga fou o le a faʻaalia iina ia Mati a sau. Mazda e leai se eseesega ma folafola mai se malosi malosi, amata i le fou Mazda3.

Na matou iloa o le Mazda3, o le faʻataʻitaʻiga muamua e sau ma le SKYACTIV-X afi fou, na faʻaalia i le Los Angeles Motor Show i le faaiuga o Novema, o le a faia lona amataga i Europa i le Geneva Motor Show, ae o loʻo i ai pea le avanoa mo nisi mea e ofo ai. .

I le faaopoopo atu i le Mazda3, o le ituaiga Iapani o le a amata i Geneva se SUV faʻapipiʻi fou . E ala i le taʻua o se faʻatusatusaga, ua tuʻuina mai e Mazda ia i tatou faʻataʻitaʻiga e uiga i lona tulaga, lea tatou te manatu e tatau ona tuʻu i le va o SUVs e lua o loʻo iai, le CX-3 - fa'afouina talu ai nei - ma le CX-5.

O le a avea ma CX-4? Mazda ua uma ona iai le CX-4 i lana lisi, faʻatau atu i le maketi Saina. O se SUV sili atu le malosi ma le slim, faʻavae i luga o le CX-5.

Ae ui i lea, e le o le faʻataʻitaʻiga tutusa, e pei o le faʻamatalaga aloaia a Mazda o loʻo faʻaalia ai sina mea itiiti o mea e faʻamoemoeina mai le SUV fou. O le a fa'aaogaina le SKYACTIV-Vehicle Architecture fa'avae fou, e tutusa ma le Mazda3 fou, fa'apea fo'i ma le fa'atosina mai i ai le fa'ata'ita'iga fou o masini SKYACTIV, fa'apea fo'i ma le SKYACTIV-X - afi penisini fa'atasi ma le fa'amalosi fa'amalosi (pei o le SKYACTIV-X). a Diesel) fa'atasi ai ma le fesoasoani a se polo moli, po'o le tekonolosi SPCCI.

Mazda Mazda3 2019
E lua tino avanoa, e sili atu ona manino nai lo se isi lava taimi.

O le teaser e le o faʻaalia tele, ae pei o le Mazda3, o le SUV fou o le a faʻaaogaina foi le faʻafouina fou o Kodo styling.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Tele tala fou

E pei o nei mamafa fou e lua e le lava, o le Mazda3 ma le SUV compact fou, o le a ave e Mazda i Geneva le MX-5 Lomiga 30 Tausaga , lea e faamanatuina, e pei ona mafai ona e mateina, le 30th anniversary o le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga, lea na faia i le 1989 i le Chicago Salon. Talu mai lena taimi, i luga o le fa augatupulaga , e sili atu i le miliona MX-5s ua gaosia - sili atu i le 350,000 i Europa - ma avea ai ma taʻavale sili ona lauiloa.

Mazda MX-5 augatupulaga
Ma ua 30 tausaga ma le fa augatupulaga o le MX-5

Ma le mea mulimuli, o le Mazda CX-5, le SUV sili ona tele mo le faʻatau atu i Europa - o loʻo i ai se CX-8 ma se CX-9 i fafo -, maua faʻaleleia atili i tulaga o totonu, faʻamalosia i meafaigaluega faʻatekonolosi, ma le G - Vectoring Control Plus.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili