Honda ZSX. E tupu moni lava le mini NSX?

Anonim

E le o se mea fou: o tala o se taavale taʻaloga fou a Honda, o loʻo tu i lalo ole NSX, ua faʻasalalau mo ni nai tausaga. Ma matou te iloa lenei mea ona o le resitalaina o pateni. I le 2015, na matou maua ai mo le taimi muamua ata o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga taʻaloga. O le tausaga na sosoo ai, na pateni ai e Honda le igoa ZSX - tutusa ma le igoa NSX - lea na faʻatupu ai tala o loʻo i ai se taavale taʻaloga fou.

Ma o lenei - ua uma ona i ai i le 2017 - ata fou na puʻeina mai le EUIPO (Intellectual Property Institute of the European Union), faʻatagaina se vaaiga muamua o totonu o le faʻataʻitaʻiga fou. Pe a faʻatusatusa ata o nei pateni fou ma muamua, e faʻamaonia e lelei le faʻataʻitaʻiga tutusa, ma na o le pau lava le eseesega o le aveeseina o le taualuga ma le matagi.

O vaega o lenei faʻataʻitaʻiga e masani lava o se taʻavale ma se afi e tuʻu i le ogatotonu pito i tua. E fa'amalosia le va'aiga i le iai o le tele o le ea i fafo. O totonu foi e iai ni mea e tutusa ai ma le NSX, aemaise lava i elemene o loʻo nofoia le nofoaga tutotonu. O le tagata ese o le i ai lea o le foeuli… sikuea.

Honda - resitalaina pateni mo taavale taʻaloga fou i le 2017

Le resitalaina o pateni i le 2017

Faʻaopoopo mea pueata fafo - sui faʻata - i pateni muamua, ma e tatau ona tatou manatu e maualuga le avanoa e faʻaalia ai e ata se manatu, nai lo se faʻataʻitaʻiga gaosiga. Ina ia iloa pe o le a le vavalalata o lenei faʻataʻitaʻiga i se faʻataʻitaʻiga o le gaosiga, e tatau ona tatou faʻatali seʻia oʻo i lona faʻaaliga. E i ai ni a tatou mea e ofo ai ia Setema i le Frankfurt Motor Show, poʻo sina taimi mulimuli ane i le Tokyo Motor Show?

Honda - resitalaina pateni mo taavale taʻaloga fou i le 2017

Le resitalaina o pateni i le 2017

ZSX e fa'apipi'i se pu tele

O le fa'ailoga Iapani o lo'o iai i totonu o lana fa'asoa ta'avale ta'aloga se lua e tu'u i itu fa'afeagai tutusa. I le tasi pito o loʻo ia i matou le NSX faʻapitoa, le zeitgeist taʻaloga sili, lea e faʻapipiʻi ai se twin-turbo V6 ma se tolu o afi eletise, atoa 581 hp. I le isi itu, faʻatasi ai ma le laʻititi 64 hp, o loʻo ia i matou le S660, o le kei taʻavale lea, o le mea e leaga ai, e gata i le maketi Iapani. Pau lava le mea e tuʻufaʻatasia ai nei masini eseese, e ese mai i le Honda, o le mea moni latou te tuʻuina le afi "i tua o lou tua".

O le mea ua ta'ua o le ZSX o le a fesoasoani e fausia ai se la'asaga fa'aopoopo i totonu o fuafuaga fa'ale-ta'aloga a Honda, ina ne'i tatou le amana'ia le pusa vevela Civic Type R. I se isi faaupuga, o le a nofoia le nofoaga o lo'o avanoa i le tuai o le S2000.

Honda ZSX. E tupu moni lava le mini NSX? 14162_3

E ui lava ina matua'i ese'ese, e iai tulaga masani ile va ole ZSX ma le S2000. E pei o le mea mulimuli, o tala e faasino i le ZSX e faʻaaoga ai se afi faʻaigoa faʻaulu. E le pei o le S2000, lea na ola i luga o pulega stratospheric, o le afi o le ZSX o le ai ai lona amataga i le Civic Type R, o lona uiga, le 2.0 lita turbo ma le 320 hp. O le eseesega o le a taoto i le faʻaopoopoga o se tasi pe sili atu afi eletise, e pei ona tatou vaʻaia i le NSX, ma faʻaleleia ai le faʻatinoga.

Pe o le a taunuu ea? Kolosi ou tamatamailima!

Faitau atili