Ferrari 488 Ala. Mai le ala ala i le Geneva Motor Show

Anonim

Sa matou faatali mo sina taimi, e tusa lava pe ua uma ona faalauiloa faamatalaga aloaia, e feiloai ai ma le tama fou mai le fale o Maranello. O LE Ferrari 488 Ala e masani lava o le faʻataʻitaʻiga faʻaalia iinei i le Geneva Motor Show. O le faʻataʻitaʻiga muamua lea o le faʻailoga ma le igoa o Pista, e leai se avanoa mo soʻo se masalosalo e uiga i lona taulaiga.

Pei o le Ferrari 488 GTB's 670 hp e le'i lava, na toe fa'aleleia e le fa'ailoga atoa le poloka V8 twin turbo 3.9 lita, fa'ateleina lona malosi mo le 720 hp ma torque i le 770 Nm . O nei tau e mafai ai e le 488 Runway ona oʻo i le maualuga o le saoasaoa o 340 km/h ma le tau o le 2.85 sekone e o'o ai i le 100 km/h.

Ina ua uma ona mamanuina mo le auala, o le faʻaitiitia o le mamafa o se isi popolega o le fale o Maranello, o le na mafai ona faʻaitiitia le 90 kilokalama o le mamafa - o le mamafa, i le mago, ua maeʻa nei. 1280 kilokalama - faatasi ai ma le vaetamaina o tele alava carbon , lea e mafai ona maua i luga o le pulou, fale faamama ea, bumper ma tua spoiler. I le faitalia, e mafai fo'i ona sau uili 20-inisi i totonu o mea nei (silasila i le ata i le fa'ailoga).

Ferrari 488 Ala

Ua i ai nei i totonu o Inconel le fa'asuavai - o se u'amea e fa'avae i luga o le nickel ma le chromium, ae maise lava e tete'e i le maualuga o le vevela, ma le fa'aleleia atili o le pisapisao na gaosia -, o la'au feso'ota'i i le titanium ma le crankshaft ma le uili na mama.

I le avea ai o se Ferrari faapitoa e pei o lenei, atiina ae e tulia i le tapulaa, o le leo na tuuina atu le gauai faapitoa, e le gata i le tulaga lelei ma le malosi, lea o loo i se tulaga maualuga atu nai lo le 488 GTB, e tusa lava po o le fua faatatau po o le afi. saoasaoa.

Ferrari 488 Ala

Ola, o le Ferrari 488 Pista o loʻo faʻaalia ai le tele o suiga o le aerodynamic, lea e maua ai se foliga sili atu le malosi ma e mautinoa lava e afaina ai le faʻaogaina o le malosi - o loʻo i ai se faʻamaʻi lautele pito i luma ma se faʻasalalauga pito sili ona lauiloa.

Na'o le tausaga talu ai, iinei i Geneva, Ferrari na tuʻuina atu lana faʻataʻitaʻiga sili ona mamana, le 812 Superfast. O le 488 Track ua fa'aalia nei ua le toe malosi, ae ua mafai ona fai sina saoasaoa.

Ferrari 488 Ala

Ferrari 488 Track i se fa'amatalaga sili atu "malosi".

Fa'asoa ile matou alaleo YouTube , ma mulimuli i vitio ma tala fou, ma le sili o le 2018 Geneva Motor Show.

Faitau atili