Sotheby's fa'atautu'i Ferrari 458 Italia V8. Ioe, na'o le afi

Anonim

E ui ina lauiloa foi mo le tuʻuina atu o afi i isi ituaiga o le vaega muamua o le FIAT, e pei o Alfa Romeo poʻo Maserati, o le mea moni o afi Ferrari e le o se mea e tele i fafo; i se isi itu, e toetoe lava a aliali mai ma le isi vaega o le taavale o loʻo faʻapipiʻi!

Ae ui i lea, o le taimi nei, ua suia le mataupu (tele!), Faʻatasi ai ma le faʻatautuʻi RM Sotheby na faʻailoa mai o le a le faʻatau atu se Ferrari 458 Italia, ae o le afi na faʻaaogaina i lenei faʻataʻitaʻiga - a 4.5 lita fa'alenatura V8, ma le 570 hp ma le 540 Nm o le malosi.

Ina ia sili atu le manaia o mea, e tatau ona maitauina o le poloka o loʻo fesiligia e leʻi faʻaaogaina, o lona uiga, o loʻo i ai i se tulaga fou atoatoa. Aisea? Aua o se iunite ua fausia ma le faʻamoemoe e tasi ma faigofie o le faʻaalia.

Sotheby's fa'atautu'i Ferrari 458 Italia V8. Ioe, na'o le afi 14168_1
O le Ferrari 458 Italia o se tasi o faʻataʻitaʻiga mulimuli na fiafia i le 4.5 V8 faʻanatura.

Ma afai ua uma ona e manatu, a uma, na fanau mai e le mauga se isumu, ma o le afi o loʻo fesiligia ua na o se faʻataʻitaʻiga poʻo se meataalo, e te sese! Aua, e tusa ai ma Sotheby's, o le thruster o loʻo i ai vaega uma ma o loʻo galue atoatoa. Le mea e taʻitaʻia ai le talitonu, poʻo ai lava e faʻatau, e mafai ona aveese mai le faʻaaliga ma faʻapipiʻi ... i soʻo se auala latou te mananaʻo ai!

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

O se tasi o le gafa mulimuli o se gafa iloga

E fa'apea fo'i mo lenei afi, o le mea moni o se tasi lea o fa'ata'ita'iga mulimuli o se gafa umi o V8 fa'alenatura - e o'o lava i le V8 sili ona fa'apitoa o le 458… Fa'apitoa. O le taunuu mai o le 488 GTB o lona uiga o le iʻuga o le V8 faʻapitoa i Ferrari, faʻataʻitaʻiina se poloka fou i le taimi lava e tasi ma le valu cylinders i le V, ae o le taimi nei ma se pea turbochargers.

Ferrari 458 Italia V8 Inisinia
O lenei V8 Ferrari malosi e mafai ona avea ma oe - fa'afefea?

Faatasi ai ma le 4.5 lita o le malosi, o le V8 o loʻo fesiligia o loʻo i ai tui tuusaʻo, fa valve i le cylinder - 32 valves i le aofaʻi -, fesuiaiga taimi valve ma lua camshafts. Fofo lea, faatasi ai ma isi finauga, faʻatagaina oe e faʻasalalau taʻaloga e alu i le 325 km / h o le saoasaoa maualuga, faʻapea foʻi ma le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h i le sili atu i le 3.4 sekone; o lenei, ioe, pe afai o le tino o loʻo faʻapipiʻiina o se Ferrari 458 Italia…

Fa'atautu'i faia i totonu ole masina

Afai o loʻo e mafaufauina mea uma e mafai ona e faia i se afi e pei o lenei, naʻo le lua isi mea moni: e le faʻalauteleina e le faʻatautuʻi soʻo se tau faʻavae mo lenei V8 ma o le a faia le faʻatau i le aso 12 o Me, 2018, i Monaco.

Ferrari 458 Italia V8 Inisinia
Fa'atino atoatoa, o lenei afi e mafai ona faauigaina o le toe fo'i mai i le ola o le 458 Italia atonu na lipotia mai ua leiloa

Ae ui i lea, e mafai foi ona faia soʻo se tauofoga e ala i le upega tafaʻilagi aloaia a le RM Sotheby.

Faitau atili