Amata malulu. Mai se afi 3-silinder na fanau mai ai le V12 o le Aston Martin Valkyrie

Anonim

O Cosworth na ia faia , ma o le taimi nei, e ala ia Bruce Wood (faatonu) i faʻamatalaga ia Henry Catchpole o Carfection, na faʻaalia ai le amataga sili ona "faʻamaualalo" o le V12 epic.

E manaʻomia le 12-13 masina e maua ai se iunite galue, umi tele e iloa ai pe mafai ona latou faʻamaonia ia i latou lava e mafai ona latou faʻataunuʻuina se faʻamatalaga faigata ma feteʻenaʻi - e le naʻo le ausiaina o se malosiaga faʻapitoa mo se HL (sili atu i le 150 hp / l) ma tausisia i le taimi lava e tasi tulafono fa'aoso.

Ina ia faaitiitia lenei taimi o le fofo o le amata i le faia o se afi laʻititi - ave se (o loʻo i ai) poloka fa-silinder lea na latou faʻapipiʻi i ai se ulu-tolu-silinder, o se faʻataʻitaʻiga tonu o le tolu o cylinders i totonu o le afi a Valkyrie.

Mai le amataga sa i ai sa matou afi e tolu-silinder (...), (lenei) ona e fa a matou faʻamalosi, lea e faʻaaogaina ai e taʻitasi taʻitasi ni paʻu e tolu, o le faʻaaogaina o se afi tolu-silinder na mafai ai ona matou toe faʻaogaina vaega uma o se kuata moni o le. o le oloa mulimuli.

I'uga? 5-6 masina na lava ia i ai se iunite galue, faʻamaonia e mafai ona ausia le faʻatinoga ma faʻamoemoega faʻaoso.

I se isi faaupuga, o loʻo i ai i Cosworth o se tolu-silinder NA, faʻatasi ai ma le sili atu i le 1600 cm3 e tuʻuina atu le 253 hp i luga ole 10,000 rpm - Ou te manaʻo, ou te manaʻomia lenei afi ...

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili