New Toyota Corolla 2019. Ua uma ona matou tofotofoina le taavale sili ona faatau atu i le lalolagi

Anonim

Tofa Toyota Auris, talofa Toyota Corolla 2019 ! Mo le faʻafouina o lona aiga faʻapitoa, na filifili Toyota e tuʻu le igoa Auris ma toe faʻafoʻi le Toyota Corolla e le maalofia. O se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa ma sili ona manuia i le tala faasolopito o le sauai Iapani.

E le na o se suiga o igoa. O tala fou e uiga i tekinolosi e matua tele, ma o le faʻataʻitaʻiga tuai e leai se mea o totoe. E sa'o... leai! Lelei, o lo'o totoe le afi...

O faʻaleleia e taʻutaʻua, ma e sili atu nai lo mea tatou te faʻamoemoeina.

Matamata i le vitio na matou pueina mo le World Car Awards 2019:

O se tasi o fa'afouga sili ona taua e fa'atatau i le TNGA (Toyota New Global Architecture) fa'avae. Faafetai i lenei tulaga, o le Toyota Corolla fou 2019 e sili atu le malosi, mafanafana ma saogalemu nai lo se isi lava taimi.

I totonu, o le mausali o le faʻapotopotoga ma le masani Toyota plastics (atonu e le sili ona vaivai i le paʻi, ae latou te tetee i le gasologa o le taimi e pei o isi) faʻafeiloaʻi i matou i se auala mafanafana. O nofoa e lelei le lagolago ma le mafanafana.

Le Toyota Corolla fou i Potukale

I le atagia ai o le fa'aauauina o le fa'auluina o le ta'avale ma le atina'eina o tekonolosi fa'aonaponei, o le Toyota Corolla fou o le a ofoina atu na o le tasi le afi masani: o le 1.2 l petrol turbo ma le 116 hp; ma le lua eletise "full hybrid" filifiliga, o le lauiloa 1.8 l poloka ma le 122 hp, ma se 2.0 l poloka fou ma le 180 hp.

Toyota Corolla fou

Ole Toyota Corolla fou ole a leai se afi tiso.

Ae mo le aso e taunuʻu ai i luga o le maketi a le atunuʻu, e leai lava se aso faʻamaonia, ae o le a mautinoa lava i le 2019.

Toyota Corolla fou

Matou te fa'amoemoe e te fiafia i le vitio. Afai o lea, 'aua ne'i galo e te fa'a-Subscribe I LA TATOU CHANNEL ma fa'agaoioi le logo logo.

Faitau atili