O le tupulaga fou Volvo XC60 ua uma ona faʻatau atu 150 afe taimi

Anonim

Le tupulaga fou o Volvo XC60 , na tuʻuina atu i le 2017 Geneva Motor Show, ua i ai se ala e mafai ona tatou faʻavasegaina o le manuia.

E autasi le aufaasālalau i a latou iloiloga lelei, ma e leai se faafitauli na latou tuuina atu ia te ia le faailoga mo le World Car of the Year i le 2018 (World Car of the Year) - lea e avea ai le Reason Automobile ma vaega o le "tausalaina", e ala i le avea ma se tasi o o le au faamasino o le World Car Awards.

Ae o le ala i le manuia i le vaega o le Volvo XC60 e le gata iina, ina ua filifilia Euro NCAP taavale saogalemu o le tausaga (2017), o se tulaga ese e faasaga i le ute o le faailoga Suetena, saogalemu.

Volvo XC60 Ta'avale a le Lalolagi o le Tausaga 2018
Volvo XC60 Ta'avale a le Lalolagi o le Tausaga 2018

Na fiafia foi le maketi i le mea na ia vaʻaia - o le augatupulaga muamua o se taʻitaʻi vaega - ma o taunuʻuga o loʻo vaʻaia, ma le tupulaga fou Volvo XC60 ausia le tulaga maualuga o 150 afe iunite fa'atau , i le na'o le silia ma le tausaga o fa'atauga.

Fa'ailoga lelei e atagia ai le manuia o le augatupulaga muamua, lea na fa'atau atu 1.072 miliona iunite i le 10 tausaga o le tautua. Ma pei o lona muamua, o le tupulaga fou o le taimi nei o le Volvo sili ona faʻatau atu i luga o le paneta, sosoo ai ma le V40 / V40 Cross Country laina ma le tele XC90.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili