Volvo XC60 Polestar o le a pei o lenei?

Anonim

O le Volvo XC60 o se tasi o fetu o le Geneva Motor Show. O lea lava e fou mai lenei folasaga, ua leva ona avea ma autu o taumatematega e uiga i se ta'aloga a lima o Polestar.

Toe tasi, X-Tomi Design na muamua atu i ituaiga, o le taimi lenei e tuʻuina mai ia i matou se faʻataʻitaʻiga XC60 Polestar. E ui lava e leai se faʻamatalaga a Volvo o le a maua e le XC60 se Polestar version.

Matou te faamanatu atu ia te oe o le Volvo XC60 e le gata o le faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu, ae o le taʻitaʻi foʻi i lenei vaega SUV. O se fa'ailoga mata'utia o le SUV Suetena o le a avea ma pou sili ona manaia. E leai lava se faʻamaoniga aloaia, ae matou te iloa o Polestar, na maua e Volvo i le 2015, o loʻo galue i luga o nisi faʻataʻitaʻiga. O le mea muamua e tulaʻi mai o le S90 ma le V90 Polestar i le 2018.

Ina ia tuʻu ese mai ona tagata tauva, aemaise lava le RS, M ma le AMG, e mafai e Polestar ona faʻatau i luga o afi afi. E leai se faʻamatalaga faʻamaonia, ae ua uma ona faʻasalalau e Polestar o loʻo galue i le faʻaleleia o le faiga faʻaogaina o le T8 a Volvo.

FESOASOANI: Ole Volvo XC60 fou lea. Lalelei Suetena.

I le tulaga o le XC60 T8 fou, o le tuufaatasiga o le 2.0 lita fa cylinders ma turbo ma supercharger, faatasi ai ma le afi eletise e mautinoa ai le sili atu i le 400 horsepower ma le 640 Nm o torque. Tulaga ua uma ona faʻatagaina numera manaia e pei o le 0-100 km / h i le naʻo le 5.3 sekone.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili