Ole Volvo XC60 fou lea. Lalelei Suetena

Anonim

O le lona lua o augatupulaga o le manuia Suetena SUV. O le lomiga sili ona mamana e sili atu i le 400 hp, ae o popolega o le ituaiga e ese: mafanafana, saogalemu ma mamanu.

Talu mai le faʻalauiloaina o le uluai augatupulaga Volvo XC60 i le 2008, o le Swedish SUV ua faʻateleina le numera o faʻatauga i le lalolagi i tausaga uma.

Uma publicação partilhada por Razão Automóvel (@razaoautomovel) a

E sili atu nai lo mafuaaga mo Volvo e tilotilo ai i le tupulaga fou o le Volvo XC60, o loʻo tuʻuina atu i aso nei i Sineva, ma le faʻamoemoe. O le taimi nei o le faʻataʻitaʻiga sili ona faʻatau atu a Suetena ma sa avea ma taʻitaʻi Europa i lana vaega, ma sili atu i le 82 afe iunite faʻatau atu i le 2016.

Ole Volvo XC60 fou lea. Lalelei Suetena 14273_1

Pe a faatusatusa i lona muamua, o le Volvo XC60 fou e tatau ona faaleleia i soo se itu. E saogalemu le fai atu o le faʻataʻitaʻiga fou a Suetena o le a manuia? Matou te talitonu faapena. Volvo foi:

"E i ai la matou tu ma aga masani pe a oʻo mai i SUV malolosi ma faʻalelei, e mafai ona ofoina atu faʻafouga faʻatekonolosi lata mai. Le New XC60 o le a leai se tuusaunoaga. O le ta'avale sili ona lelei mo se olaga ola malosi ma fa'atusalia le isi la'asaga i la tatou fuafuaga suiga.” | Håkan Samuelsson – Peresetene ma Pule Sili – Volvo Car Group.

Fa'ailoga Swedish Design

E le o se mea e ofo ai, o loʻo i ai se aafiaga manino o le XC90 i le mamanu o le XC60 fou. I luma, o le saini malamalama o loʻo faʻamatalaina e le Thor Hammer moli o le ao (Thor's hammer), lea e faʻalautele i le pito i luma, o le elemene sili lea.

“O lona mamanu pito i fafo o le afeleti ma le lelei le tumau. I totonu, o loʻo ia i matou se tuʻufaʻatasiga atoatoa o fausaga, meafaitino ma tekonolosi faʻaonaponei - faʻatasi uma. O le XC60 o loʻo tuʻuina atu se poto masani Scandinavian e faʻaalia ai le faʻapitoa o tatou tagata faʻatau. | Thomas Ingenlath, Sui Peresetene Sinia, Design i le Volvo Car Group.

Ole Volvo XC60 fou lea. Lalelei Suetena 14273_2

I le pito i tua, o le fua faʻatatau e le 90 Series e toe foʻi i le aʻoga, pei o le pito i luma. Faaalia maso ma foliga manaia mai itu uma. Vaʻai iinei i le taimi na faʻaalia ai i le lalolagi:

Inisinia? Volvo sili.

O le pito maualuga o le New XC60 o le a avea ma T8 Twin Engine plug-in hybrid o le 407 hp. I lenei fa'asologa, o le saoasaoa mai le 0-100 km/h e na'o le 5.3 sekone.

LIVEBLOG: Mulimuli i le Geneva Motor Show ola iinei

E masani lava, o le ofo o afi e le gata iina. "O le Volvo XC60 fou o le ai ai le tele o powertrains avanoa. O le a matou maua le 190 hp D4 diesel afi ma le 235 hp D5 fa'atasi ai ma le PowerPulse tekinolosi fa'atasi. O le a maua foi le 254hp T5 ma le T6 penisini filifiliga, lea o le a maua ai le 320hp ma le 400Nm o le malosi. faaopoopo Henrik Green, ulu o le ituaiga.

Saogalemu muamua

O le Volvo XC60 o le a avea ma faʻataʻitaʻiga lona fa mai le faʻailoga e faʻaogaina ai le faʻaogaina o le Scalable Platform Architecture (SPA) faʻavae - ua uma ona faʻaogaina i le 90 Series faʻataʻitaʻiga, ae i se faʻamatalaga puupuu. O le mea lea, i lenei tulaga, e tatau ona faʻamoemoeina se amio saogalemu ma le vaʻaia, e pei o le faʻailoga o le faʻailoga.

Ole Volvo XC60 fou lea. Lalelei Suetena 14273_3

E tusa ai ma le saogalemu ma le saogalemu, o le faʻailoga na le faʻasaoina ni taumafaiga. Ua fa'aopoopoina fo'i se galuega fesoasoani fa'afoe fou ile City Safety System. Ole faiga fou ole Oncoming Lane Mitigation e fesoasoani e aloese ai mai fete'ena'iga ma ta'avale o lo'o i isi auala a'o le Volvo Blind Spot Indication System (BLIS), lea e fa'ailoa ai le aveta'avale i le i ai o ta'avale i le mea e ta'ua o le mea tauaso, ua fa'afouina fo'i i le taimi nei e aofia ai le fesoasoani fa'afoe e fesoasoani e aloese ai mai fa'alavelave fa'afuase'i e ala i le tu'u o le ta'avale i lona ia lava ala ma fafo atu o lamatiaga.

“Na matou taulaʻi i le fausiaina o se taavale e mafai ona maua ai le fiafia i le avetaavale i le tele o tulaga - mai le nofoa o le avetaavale e mafai ona vaʻaia lelei le auala, i se fale toʻafilemu ma lelei, ua mamanuina uma e ofoina atu se faigamalaga saogalemu, ma le mautinoa. . Sa matou fa'amanino fa'apitoa i itu e fa'afaigofie ai olaga o a matou tagata fa'atau, tu'uina atu auaunaga e fa'ateleina ai lo latou fa'amafanafanaga ma fa'asa'oloto ai i latou mai fa'alavelave o le olaga i aso faisoo". | Henrik Green - Sui Peresetene Sinia Oloa & Lelei - Volvo Car Group.

O le Volvo Pilot Assist System, o se faiga fa'ata'ita'i semi-autonomous e mafai ona fa'atonutonu le ta'avale, fa'avavevave ma taofi, i luga o auala fa'amalamalama lelei i le saoasaoa e o'o atu i le 130 km / h, o lo'o avanoa e fai ma filifiliga i le XC60 fou.

O tala fou uma mai le Geneva Motor Show iinei

Faitau atili