Volvo XC Adventure 2018. Tele o palapala ma sili atu...

Anonim

O le faaiuga o lenei vaiaso o se tasi o lagona malosi. O palapala, oneone, ele'ele, mea'ai lelei ma vaaiga mata'ina - o nisi ia o fa'alavelave na feagai ma alii ma masini i le Volvo XC Adventure.

O le isi mea na tupu ma le faʻamaufaʻailoga a le Clube Escape Livre, lea na taʻitaʻia ai se taʻavale a Volvo XC tagata faʻatau i luga o se malaga i fafo o le auala lea na amata i Lisbon ma maualuga lona tulaga i Arrábida. O se taʻaloga na faʻatulagaina i luga aʻe o mea uma e faʻaalia i tagata faʻatau a le ituaiga, i se siosiomaga pulea, tomai o faʻataʻitaʻiga Suetena i le faatoilaloina o faʻalavelave.

E sili atu nai lo se savaliga, o se faatasiga

Kalapu sola fua
E te mana'o e 'auai i le isi ta'amilosaga a le Kalapu e leai se totogi? tumau pea i la matou Instagram.

Afai na faʻaalia e le Volvo faʻataʻitaʻiga le faigofie o le faatoilaloina o faʻalavelave i le Serra da Arrábida, na sili atu ona faigofie mo tagata auai ona talisapaia meaʻai a le itulagi. O taʻaloga a le Club Escape Livre e faʻailogaina i taimi faʻapitoa, faʻatasi ai ma le sili ona lelei o itulagi taʻitasi, ma o lenei Volvo XC Adventure e leai se faʻalavelave.

Faatasi ai ma le malaga taamilo i fafo, sa faatulagaina foi le Volvo Paper Challenge. O se luʻitau na tupu i Lisbon - i le taimi o le taeao - ma na mafai ai e le au auai ona faʻataʻitaʻi lo latou malamalama faʻasolopito e le gata i nisi o faʻailoga sili ona taua i le talafaasolopito o Potukale, ae faʻapea foʻi ma le igoa Suetena.

Volvo XC Adventure 2018. Tele o palapala ma sili atu... 14276_2
O le au fai pese a Associação Hereditas na tuuina atu le ola i tagata ola o Infante D. Henrique, Carolina Beatriz Ângelo, Marquês de Pombal ma Velho do Restelo.

Mai le itu i saute, o le auala e maua ai vaaiga na amata i se adrenaline, ma o le malaga na faia i luga o auala palapala, o nisi e palapala ma ala atu i vai i Palmela. O le 'aiga o le aoauli i le Pousada i tafatafa o le maota, o le taʻamilosaga taʻitaʻia o le olo ma le mataʻituina o le panorama atoa o mea taua lona lua o le aso. O le auala fou i Azeitão ma i le taimi nei i Quinta do Perú - Casa Grande, na mulimuli mai ai faʻataʻitaʻiga, o le taimi lea i tua o le uili o le Volvo XC40 fou, Taʻavale Europa o le Tausaga 2018 ma le Volvo XC60, Taʻavale a le Lalolagi o le Tausaga 2018.

Volvo XC Adventure 2018. Tele o palapala ma sili atu... 14276_3

Ina ia faʻafefe le agaga, o le Volvo XC faʻataʻitaʻiga na fesuiaʻi mo se tietie taavale i totonu o togalaau ma avanoa o le faʻatoʻaga ma se meaʻai na faʻailogaina i le tuʻuina atu o faʻamanatuga ma le SPAL trophy na faʻamaeʻaina lenei mea ae leʻi toe foʻi i Lisbon.

Volvo XC Adventure 2018. Tele o palapala ma sili atu... 14276_4

O se isi aso e le mafaagaloina i le 'Volvo Family', e faamanatu ai faailoga faavaomalo talu ai nei na manumalo ai le XC40 ma le XC60. Fa'afetai i le Clube Escape Livre mo se isi fa'alapotopotoga mama!

Maketi ma PR Director i Volvo Car Portugal

O le Volvo XC Adventure o se mea na faʻalauiloaina e Volvo ma le Clube Escape Livre ma sa lagolagoina e Bridgestone, SGS Car ma SPAL, faʻatasi ai ma le lagolago faʻavae a le malo o Guarda, Palmela ma Sesimbra. Lagolago na saunia e le RFM, AutoMag magazine, Razão Automóvel, Localvisão Guarda, Diário de Coimbra, Jornal A Guarda, Dom Digital ma Teatro Municipal da Guarda.

Faitau atili