O ai e mana'o e fa'atau le Ferrari Enzo mai Tommy Hilfiger?

Anonim

E fa'apea fo'i ma le ta'uta'ua i le lalolagi, e fiafia fo'i Tommy Hilfiger i ofu ta'aloga a Italia.

E silia ma le 10 tausaga talu ona fa'atauina lenei Ferrari Enzo, e foliga mai ua fiu le fa'ailoga Amerika i lana solofanua so'ona.

O le Ferrari Enzo o loʻo fesiligia o se tasi o faʻataʻitaʻiga 349 na gaosia i le va o le 2002 ma le 2004 i Maranello, na fausia i luga o tekinolosi faʻaaogaina i le F1.

Fa'aauupegaina i se poloka V12 malosi e mafai ona atiaʻe le 660 hp o le mana ma le 656 Nm o le malosi, o le Ferrari Enzo e naʻo le 3.2 sekone mai le 0 i le 100 km / h, aʻo leʻi oʻo le faʻailoga i le 350 km / h o le saoasaoa maualuga.

ferrari-enzo-tommy-hilfiger-5

VITIO: Ferrari 488 GTB o le "solofanua ta'avale" sili ona saoasaoa i luga o le Nürburgring

Ae paga lea - pe leai, faʻalagolago i lou manatu - i luga o le 10 tausaga, Tommy Hilfiger na o le 5,829 km na ufiufi i lana Ferrari Enzo, ma o lea, o le taavale e pei ona e faʻamoemoeina: i se tulaga le atoatoa.

O le fa'atautu'i o lo'o fa'atulaga mo Ianuari 19th ma o le a fa'atulagaina e le RM Sotheby's o se vaega o se fa'amoemoe i Phoenix, Arizona (USA). Ae mo le tau, e leʻi tuʻuina mai e RM Sotheby soʻo se faʻamatalaga, ae o le amanaia o faʻatautuʻi muamua lenei Ferrari Enzo e mafai ona oʻo atu ile 3 miliona Euro.

O ai e mana'o e fa'atau le Ferrari Enzo mai Tommy Hilfiger? 14283_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili