Sa galulue faatasi le Pese ma Viliamu ma faia le mea lea… o se “ea malulu” 911 ma le 500 hp!

Anonim

Ioe, o le lumanaʻi e eletise, tutoʻatasi ma malupuipuia. Ae o faʻataʻitaʻiga pei o lenei Pese, visceral, mamana ma matagofie tatou te pei o taavale.

O le tala o lenei faʻataʻitaʻiga, o le mea fou lea na fanau mai i le Singer's studios - o se tagata lauiloa Porsche e faʻavae i Los Angeles (USA) - o loʻo faʻamatalaina i ni nai laina.

Pese DLS 911
Aso…

O Aso lava la ua leva…

O le 1990 Porsche 911 (tupulaga 964) ma se tagata e ona taga e loloto lona le fiafia. O le a le mea na manaʻo i ai lenei piliona piliona? Maua le faauigaga sili o le Porsche 911 masani: maualalo le mamafa ma mafolafola ono afi, ea-malulu, masani ... aspirated! I faaupuga faʻalelei, e tatau ona tuʻufaʻatasia laina mama o le augatupulaga muamua o le 911. O se faʻamatalaga e faigofie ona faʻamatalaina, ae faigata ona faʻatinoina.

O le kamupani na filifilia mo le misiona o le Singer. Na faaigoaina e le pese pese lenei polokalame atinae e faapea Dynamics and Lightweighting Study (DLS). O iinei e amata ai ona faʻaleleia mea uma.

Pese DLS 911
Matagofie mai itu uma.

Matou te manaomia se fesoasoani

Ole uluai pese lenei 911 ua maua mai ile polokalame. DLS . O se tasi o paaga sili o lenei poloketi o Williams Advance Engineering, lea sa nafa, faatasi ai ma isi mea mo le 4.0 lita mafolafola ono afi - ono faafeagai cylinders - mafai ona atiina ae 500 hp o le mana ma oʻo atu i le 9000 rpm.. E mafai ona e mafaufauina le leo o lenei afi? Ia faaluaina.

I le faaopoopo atu i le afi, sa fesoasoani foi Williams i le tino, faʻaaogaina mataupu faavae aerodynamic faʻaonaponei i se mamanu ua silia ma le 50 tausaga. O le gauai atu i le aerodynamics o loʻo faʻaalia i le taʻutaʻua sili atu ona taʻua o le "ducktail" poʻo totonu o le ea pito i tua. Elemene ua fuafuaina e fa'atupu ai le malosi e mana'omia ile ta'avale e o'o ile 500 hp.

Porsche Singer 911
Afai o se uati Suiselani e foliga o se afi, e faapena.

E le'i fa'agaloina fo'i le fa'aogaina o mea e sili ona lelei - e le mafai fo'i ona fa'agaloina. O se tasi o sini a Singer o le tausia lea o le mamafa i lalo ole 1000 kg. Manuia! I luga o le fua o lenei 911 (964) faʻatasi ai ma steroids o loʻo faʻaalia ai nisi o mea e le masani ai 990 kilokalama o le mamafa - tutusa ma le Mazda MX-5 NA ma le 133 horsepower!

O se sini e masani lava na ausia i le faʻaaogaina malosi o mea e pei o le magnesium, titanium ma le carbon fiber.

Sa galulue faatasi le Pese ma Viliamu ma faia le mea lea… o se “ea malulu” 911 ma le 500 hp! 14302_5
Le nofoaga e sili ona manaʻomia.

I tulaga o vaega, e leai se mea na totoe i se avanoa. BBS fausia uili 18-inisi i forged magnesium ma Michelin "na ofoina" pipii Pilot Sport Cup 2 pa'u. O taofi na faia e Brembo calipers tautua e tisiki sima. Mai Hewland na sau ai se atigipusa fa'akomepiuta ta'i ono-saosaoa.

faufautua taugata

O le taimi lava na maeʻa ai lenei "galuega o faatufugaga", e tatau ona faʻaleleia. Mo lenei galuega mamalu, o le galulue faʻatasi a Marino Franchitti, pailate tauvaga ma Chris Harris, e te iloa lelei na talosagaina mo ...

Sa galulue faatasi le Pese ma Viliamu ma faia le mea lea… o se “ea malulu” 911 ma le 500 hp! 14302_6
O le mea lea e manava ai le 500 hp o le mana.

O le taunuuga o loʻo iloa i ata. O se ta'avale matagofie, fa'atino e foliga mai o se tasi o fa'amatalaga sili ona manaia o le Porsche 911.

Tala lelei

O lo'o talia e le pepese oka mo nisi fa'ata'ita'iga na fanau mai i lenei polokalame DLS. Aemaise lava 75 poloaiga, e le sili atu nai lo lena. Tau? E faitau miliona a latou numera. E aoga? Ioe ioe.

Pese DLS 911
Matagofie fafo ma totonu.

I upu a Singer, soʻo se tasi e manaʻo i se tasi o nei faʻataʻitaʻiga o le a avea ma tagata fiafia o le 911 "ua faʻapipiʻiina mo le faʻalavelave faʻaleagaina, faʻaofuina mo taʻaloga faʻavaomalo poʻo tu i se mea i le va o na mea ogaoga." — matou te le faaliliu ona o le faaPeretania e tele atu le uta tele. E moni e le maua e tupe le fiafia, ae ou te leʻi mafaufauina le pagatia i tua o le uili a le pepese-fanau 911.

Pese 911 DLS
Le mafaaseseina.

Faitau atili