Honda Jazz X-Road. O le tagatanuu e manaʻo e avea ma crossover

Anonim

O LE Honda Jazz ua maua nei se lomiga fou, e sili atu le fiafia-vaili, lea na tuuina atu le igoa Honda Jazz X-Road, faaatoatoaina le ofo o le laina, lea e aofia ai foi ma le isi e sili atu le malosi aptitudes, ma 130 hp.

Pe a faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu, o le suiga fou, faʻataʻitaʻiina i le faʻaaliga a Suiselani, e iloga i le faʻaogaina o nisi o palasitika puipuia, faʻaosofia e le atulaulau o SUVs ma crossovers. E mafai ona e vaʻaia i latou i totonu o faʻailoga uili ma i le pito i lalo ole pito o le tino, faʻapea foʻi ma faitotoʻa.

E tutusa lava le eseesega o lenei Honda o le vali efuefu u'amea i le pito i lalo o le pito i luma ma le pito i tua - faʻataʻitaʻiina o ipu faʻasee poʻo le puipuiga mai totoga masini - faʻapea foʻi ma uili 16-inisi.

Honda Jazz X-Road Sineva 2018
Honda Jazz X-Road

1.3 i-VTEC na'o le afi e maua

I le avea ai o se afi, o lenei Honda Jazz X-Road o loʻo faʻaalia ai le poloka penisini 1.3 lita i-VTEC lauiloa, e tuʻuina atu le 103 hp o le mana, ma e mafai ona tuʻufaʻatasia ma se faʻasalalauga tusi lesona poʻo se CVT otometi faʻasalalau.

Ae faimai foi Tusi Tusi Ta'avale na maua mai le tagata fa'aulufale mai, le Honda Jazz X-Road o le a maua i Potukale amata i lenei masina, ma tau e amata ile 23,300 euros . Leai se vali u'amea ma leai se tupe fa'aalu.

Faitau atili