Toyota Auris tumu i tala fou i Sineva

Anonim

O le tupulaga lona lua o le sui o Toyota mo le C-segment, le Toyota Auris, ua leva ona i luga o le maketi mo le tusa ma le ono tausaga, o le mafuaaga lea o lenei tupulaga lona tolu, faʻaalia iinei i le Geneva Motor Show, sa taua mo le faʻafouina o le faʻataʻitaʻiga ma le faʻaauau i totonu. o fa'atauga.

Faʻaalia iinei i le Geneva Motor Show, o le tupulaga fou o loʻo tuʻuina atu suiga taua i ona foliga i fafo, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga atoa o le LED ma faʻata i tua e maua ai se tulaga fou i faitotoʻa, nai lo le tuʻuina i tafatafa o le A-poutu. .

Ole afi fou ole hybrid e fa'amuamua

O le tupulaga fou o le Toyota Auris na fa'amuamuaina le afi fou fa'a-feso'ota'i, o se afi sili atu ona lelei ma sili atu le malosi 2.0 lita fa-silinder afi. O le iunite fou e mafai ona tuʻufaʻatasia le mana o le 169 hp, ma le 205 Nm o le malosi. . Fa'apea fo'i le amataga o le fa'afou fou o le pusa fa'aauau pea (CVT).

Toyota Auris Sineva 2018

I le faʻaopoopoga i lenei fofo faʻafefiloi, o loʻo maua i luga o le Auris o le a avea foi ma 1.2 petrol turbo, naʻo le poloka afi e aunoa ma se lagolago eletise, faʻapea foʻi ma le 1.8 lita 122 hp petrol hybrid.

E fou foi le ono-saosaoa gearbox i le Auris, o se tasi o le aupito itiiti i le lalolagi, sili atu le lelei nai lo le muamua, ma fuafuaina mo le maketi Europa.

Toyota Auris Sineva 2018
E sili atu le malosi o le mamanu mo le Auris fou. Talitonu?

Tele avanoa ma infotainment faiga ma mata fou

I totonu, sa i ai le tele o suiga, faʻamaonia le fou o le infotainment system screen, tuʻuina i se tulaga maualuga. Le taliaina o le fou TNGA tulaga , Debuted on Toyota Prius, e maua ai le tele o avanoa mo tagata nofoia. O loʻo fuafua le faʻailoga e faʻaogaina lenei faʻavae i le 80% o ana taʻavale e oʻo atu i le 2023, o se vaega taua e faʻaitiitia ai le CO2 emissions e tusa ma le 18%.

O le faʻatupulaia o le eletise o le Toyota laina o se vaega foi o lenei faʻamoemoe - o lea ua taʻitaʻia i faʻataʻitaʻiga hybrid -, e pei ona taʻua e Vitor Marques, faʻatonu fesoʻotaʻiga i Toyota Portugal:

O lo'o naunau le Toyota e fa'atau atu le 5.5 miliona ta'avale eletise i le tausaga e o'o atu i le 2030, e tasi le miliona o le a avea ma suau'u suauu.

Toyota Auris Sineva 2018

Fa'asoa ile matou alaleo YouTube , ma mulimuli i vitio ma tala fou, ma le sili o le 2018 Geneva Motor Show.

Faitau atili