Volvo V60 solo solo i Sineva. O le matagofie ma le faʻatinoga o finauga

Anonim

O Geneva e masani lava o le vaaiga o faʻaaliga lelei e le igoa Suetena. O le mea lea na matou feiloai ai i le Volvo V90 poʻo le Volvo XC60 i le tausaga talu ai. O lenei tausaga, ua fa'aalia mai e le fa'ailoga ia i matou le tupulaga fou o Volvo V60 . O se van e foliga mai o loʻo i ai mea uma mo le manuia, e pei ona tupu i faʻataʻitaʻiga fou a le gaosiga.

O le augatupulaga fou o le V60 e faʻavae i luga o le SPA, o le faʻavae tutusa e pei o le 90 faʻasologa ma le XC60, faʻailoga, pei o ona uso, i luga o le lalelei o laina ma galuega.

I le pito i luma, o le saini o le LED o loʻo tu i fafo, o loʻo i ai i isi faʻataʻitaʻiga o le gaosiga, ma le "Thor's hammer", ae o le pito i tua e tu i fafo mo le faʻaleagaina i luga o le taualuga, lea e maua ai se foliga malosi. O iinei foi, o moli LED e faʻaalia ai le faʻailoga fou, e aunoa ma se masalosalo.

Volvo V60 Sineva 2018

O le tailgate eletise e faʻagaoioia e se faʻamau i luga o le meafaifaʻaili laupapa poʻo luga o le faitotoa lava ia, lea e natia ai le 529 lita le malosi.

Faʻatasi ai ma totonu e foliga tutusa ma ona uso ua uma ona toe faʻafouina, o le V60 fou e tu i fafo mo ana faiga saogalemu ma le paʻu, e taʻua o le faiga. Fa'amama'i o lo'o sau ma taofi , i se lalolagi muamua, lea e mafai ona iloa ai taʻavale o loʻo faʻasaga i le taʻavale, taumafai e aloese mai se faʻalavelave. O le le faia o lea mea, e otometi lava ona loka e lenei faiga le V60 ma saunia fusipaʻu e fesoasoani e faʻaitiitia le aʻafiaga o se faʻalavelave.

O le taofiga o le Volvo V60 fou o loʻo i ai le faʻapipiʻiina o ponaivi manaʻo lua i luma ma se axle taua i tua, lea e aofia ai, e pei o le XC90, o se lau feʻaveaʻi e faia i mea mama tuʻufaʻatasia ma fuafuaina e maua ai se paleni sili atu i le va o le avetaʻavale malosi. e aunoa ma le fetuunaia o le mafanafana o le tauaveina.

Volvo V60 Sineva 2018

Inisinia

Le Volvo V60 fou o le a taunuu i luga o le maketi ma Diesel afi D3 ma D4, faatasi ai ma le 150 ma le 190 hp, ma i penisini T5 ma T6, faatasi ai ma le 250 ma le 320 hp. I luga o le ala o loʻo i ai ni faʻasalalauga e lua, faʻatasi ai ma uili uma: le T6 Twin Engine ma le T8 Twin Engine.

E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina atu i Geneva, o iunite muamua o le Volvo V60 fou e tatau ona amata tuʻuina atu i tagata faʻatau mai ia Setema. Ae mo tau, e le i tatalaina mai.

Volvo V60 Sineva 2018

Volvo V60

Matamata i le vitio fou iinei ma le Volvo V60 fou

Fa'asoa ile matou alaleo YouTube , ma mulimuli i vitio ma tala fou, ma le sili o le 2018 Geneva Motor Show.

Faitau atili