Mercedes-Benz faʻaaogaina se faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi ... Diesel

Anonim

Ina ua maeʻa le tala talu ai nei o le 2017 o se tausaga pogisa mo afi Diesel, ma e oʻo lava i nisi ituaiga ua faʻamutaina le gaosiga ma le faʻatau atu o afi tiso, o Mercedes-Benz o loʻo agai atu i le isi itu, o loʻo talitonu pea i le tau faaopoopo o Diesel, ma e oʻo lava i i hybrids ma afi afi afi tiso.

O le "h" fesuiaiga o le C-Class ma le E-Class faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi ma le 2.1 Diesel poloka, peitaʻi o faʻataʻitaʻiga Plug-in e pei o le Mercedes-Benz C350e-Class o loʻo i ai se afi penisini 2.0, faʻatasi ai ma le mana tuʻufaʻatasia o le 279 hp. , ma le maualuga maualuga o le 600 Nm, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina faʻamaonia e naʻo le 2.1 lita.

Mercedes-Benz faʻaaogaina se faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi ... Diesel 14375_1
O le C350e faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se poloka penisini 2.0.

I le taimi nei, o loʻo faʻaalia e le faʻailoga o loʻo faʻamoemoe e faʻalauiloa lana uluaʻi faʻataʻitaʻiga Plug-in Diesel hybrid, e faʻamaonia ai o le faʻailoga lea e sili atu le peti i luga o le Diesel hybrids i aso nei, e pei ona uma ona matou taʻua i le tusiga e uiga i le mafuaʻaga ua leai ai ni Diesel hybrids.

Mercedes-Benz e puipuia i taimi uma Diesel hybrids, ma ua oʻo mai nei e faʻamaonia lo latou gafatia i se faʻaoga faʻapipiʻi

O le a i le isi Geneva Motor Show o le a tatou vaʻai ai i lenei suiga fou o le C-Class. Faʻavae i luga o le 2.0-lita, fa-cylinder OM 654 poloka - fausia e sui ai le 2.1 lita lea sa i luga o le maketi mo le tele. tausaga - ma o se tasi lea o afi sili ona lelei o lau vaega.

Mercedes-Benz
Mercedes-Benz OM654 poloka

O le poloka fou na atiina ae ma le sili ona manaʻomia tulaga faʻaleagaina i le mafaufau, ma faʻamalieina uma manaʻoga manaʻomia. I le isi itu, o le maualuga o tau o le atinaʻe o lenei poloka fou e tatau ona faʻaogaina i soʻo se itu, ma o le faʻaogaina o le plug-in hybrid solution o se tasi lea o auala sili e maua ai tupe faʻafaigaluega.

O le 2016 na faʻasalalau ai e le vaega Damiler le faʻafaigaluegaina o le tolu piliona piliona e faʻafetaui ai afi tiso i le tulaga fou a Europa, lea e manaʻomia ai le itiiti ifo o le 95g o CO emissions. lua , mo le 2021

Mercedes-Benz faʻaaogaina se faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi ... Diesel 14375_3

Le tekinolosi

O tekinolosi faʻaaogaina i le lomiga fou e matua tutusa lava ma mea ua uma ona faʻaaogaina e le faʻailoga i totonu o faʻataʻitaʻiga hybrid plug-in gasoline. O le tuto'atasi i le 100% eletise eletise e tusa ma le 50 kilomita. O le ta'avale eletise e tu'ufa'atasia i totonu o le atigipusa otometi ma fa'aola i maa lithium-ion e mafai ona fa'ae'eina i totonu o le fale, po'o le Pusa Pusa.

O le faʻataʻitaʻiga fou o le diesel hybrid o le a avea ma faʻatauvaʻa malosi i isi fuafuaga faʻapipiʻi i luga o le maketi, e mafua ona o le faʻaitiitia o le CO2 faʻaititia, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina, e masani lava ona maualalo i le gaosiga o le kesi.

O loʻo faʻamoemoeina o lenei tekinolosi o le a vave ona oʻo atu i isi faʻataʻitaʻiga i le gaosiga o le gaosiga, e pei o le Mercedes-Benz E-Class ma le Mercedes-Benz GLC ma le GLE.

O loʻo tumau pea le vaʻaia e le gata i le tuʻufaʻatasia o le malosiaga o lenei hybrid diesel fou, ae faʻapea foʻi pe o le a faʻatumauina e le faʻailoga faʻapipiʻi faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi, pe o le a suia tumau i latou i lenei tekinolosi fou.

Faitau atili