Volkswagen I.D. Vizzion. O le a avea lenei manatu ma sui o Phaeton?

Anonim

Saunia se aiga fou o taavale eletise, amata i le amataga o le 2019, o latou elemene ua faʻaaogaina le I.D. e pei o se igoa masani, Volkswagen faatoa tatalaina le ata muamua o le suʻesuʻega lona fa o se taʻavale eletise na faia i Wolfsburg - o se saloon ma laina faʻalautele, faʻapipiʻiina i tekinolosi avetaʻavale tutoʻatasi, lea na taʻua e le igoa Siamani I.D. Vizzion.

Ae mo le ata ua faailoa mai nei, e leai se mea e sili atu nai lo na o ni nai ata o le manatu i le lumanaʻi, vaʻaia i le talaaga, vaʻaia le mea o loʻo faʻamatalaina e le ituaiga lava ia o se saloon premium, lea e sili ona tele i faʻataʻitaʻiga I.D uma. ua uma ona tuʻuina atu - i le 5.11 mita le umi, o le a avea lenei faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi ma amataga mo le sui o le Phaeton, ua uma ona taumatemate o le a avea ma se eletise, ma o se tauvaga gafatia i le Tesla Model S?

O foliga i fafo o loʻo faʻailogaina i laina manifinifi, uili lapopoa tele e latalata i pito o le tino, faʻaopoopo i moli fafo e tutusa lava avant-garde.

Volkswagen ID Vizzion Concept Teaser

O se matagi matagi faʻamamafa ma se tifato, faʻaauau i luga o se taualuga e faʻalautele latalata i tapulaʻa o le taʻavale ma le leai o le B-poutu - e pei ona masani ai i manatu.

Artificial Intelligence o se kamupani

I le avea ai o se manatu i le lumanaʻi, e aofia uma ai tekinolosi faʻaonaponei, e aofia ai le mea e taʻua e Volkswagen "Digital Chaffeur" - le ID Vizzion e leai se ituaiga o uili po'o ni pedal -, nai lo le teu faʻafaigaluegaina i le 100% taʻavale tutoʻatasi ma i le Artificial Intelligence, o le mea mulimuli e mafai ona faʻaogaina manaʻoga o tagata nofoia.

O nei tulaga lelei, faʻatasi ai ma le faʻasalalauga faʻasalalauga o avanoa, taugata ma galuega, faia lenei faʻataʻitaʻiga o le taʻavale atoatoa mo tagata lautele ua uma ona faʻaalia faigata i le gaioiga o le avetaavale - e pei o le tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata matutua.

Volkswagen ID Vizzion Concept Teaser

ID Vizzion ma le 665 kilomita o le tutoatasi

E tusa ai ma le faiga o le fa’amalosi, o le I.D. Vizzion faasilasila, o se faavae, se seti o pusa maa lithium-ion 111 kWh , lea, tu'ufa'atasia ma se pea afi eletise e fa'amaonia le ta'avale uma-uili uma, e mafai ai e lenei saloon i le lumana'i ona fa'ailoa le mana o le 306 hp. E fa'apea fo'i le saoasaoa maualuga o le 180 km/h ma se tuto'atasi e tusa ma le 665 kilomita.

Muamua I.D. ua i ai nei i le 2020

Na maua e Volkswagen le avanoa e faʻamaonia ai le faʻalauiloaina o le sui muamua o le I.D. - o se hatchback e lima-faitotoa e tutusa ma le Volkswagen Golf - ua uma ona i ai i le 2020, lea o le a mulimulitaia, i taimi pupuu, e le SUV I.D. Crozz ma le I.D. Buzz, le MPV o loʻo manaʻo e avea ma sui faaleagaga o le "Pão de Forma". E oʻo atu i le 2025, ua fuafua le Siamani e faʻalauiloa le sili atu i le 20 faʻataʻitaʻiga eletise.

O le tuʻuina atu i luga ole nofoaga ole Volkswagen I.D. Vizzion ua fa'atulaga mo le isi Geneva Motor Show ia Mati.

Faitau atili