Ole Volvo S60 fou ole a leai ni afi tiso

Anonim

O le Volvo lava ia e faapea: “le Volvo S60 fou — o le a faalauiloa mulimuli ane i lenei tautotogo — o le Volvo muamua lea e gaosia e aunoa ma se afi tiso, e faamamafaina ai le tautinoga a Volvo Cars i se lumanai umi i tua atu o le afi masani o le afi. ”

O le Swedish brand na faia se aafiaga tele i le tausaga talu ai ina ua uma ona faʻasalalau lena mea o Volvo uma i le lumana'i o le a fa'a eletise mai le 2019 . E toʻatele na faʻaseseina le feʻau, ma fai mai o Volvos uma o le a 100% eletise, ae o le mea moni, o le afi vevela o loʻo i ai pea se olaga umi i le faʻailoga, sei vagana ai o le a fesoasoani i le eletise - o lona uiga, hybrids.

O lea la, mai le 2019, o le a avanoa uma Volvos fou e pei o semi-hybrids, plug-in hybrids - i taimi uma ma se afi penisini - poʻo le eletise ma maʻa.

O lo tatou lumanaʻi o le eletise ma o le a tatou le atiaʻe se augatupulaga fou o afi tiso. O ta'avale e na'o totonu o le afi afi o le a fa'amutaina, ma le penisini hybrids o se filifiliga fa'asolo a'o tatou aga'i atu i le eletise atoa. O le S60 fou e fai ma sui o le isi laasaga i lena tautinoga.

Håkan Samuelsson, Peresetene ma Pule Sili o Volvo Cars

Ole mana'oga eletise a Volvo e maualuga, ma o le fa'ailoga e fa'amoemoe mo le afa o ana fa'atauga i le lalolagi e 100% ta'avale eletise i le 2025.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Ole Volvo S60 fou

A'o le suitor fou D-segment suitor, Volvo fa'amatalaina o se "ta'aloga ta'aloga" - o se ta'aloga ta'aloga - ma o le a tele mea e tutusa ai ma le Volvo V60 fou fa'alauiloa. I se isi faaupuga, o le a faʻavae foʻi i luga ole SPA (Scalable Product Architecture) - lea e tautua ai foʻi le aiga 90 ma le XC60 - ma o le a faʻalauiloaina muamua i le lua Drive-E afi penisini ma lua plug-in hybrid engines. Ole vaega semi-hybrid (mild-hybrid) ole a taunu'u ile 2019.

O le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga fou o le a amata i le tautoulu, i le fale fou a Volvo i Amerika, i Charleston, i le setete o Karolaina i Saute, o le a naʻo le pau lea o le fale gaosi oloa e gaosia ai le faʻataʻitaʻiga fou.

Faitau atili