E mana'o Cupra e fa'alauiloa se fa'ata'ita'iga fou i le ta'i ono masina. Amata ile CUV

Anonim

O le tausisia o se mataupu faavae o le maua o faʻataʻitaʻiga taʻaloga, faʻavaeina e faʻavae i luga o talosaga mai le matua ituaiga SEAT, Cupra faʻapea ona faʻamoemoe e faʻatupulaia lana faʻamaumauga puupuu. Fa'apea fo'i le uia o se ala ua leva ona avea ma vaega o le atina'e o le tele o tagata gaosi ta'avale - hybridization, o se la'asaga vaeluaga e o'o atu i le 100% eletise eletise.

E le gata i lea, ma e tusa ai ma le SEAT CEO, Luca de Meo, ua uma ona faʻaalia i le British Autocar, o le CUV i le lumanaʻi, poʻo le Crossover Utility Vehicle, o le a mamanuina, e avea o se faavae, o se faʻataʻitaʻiga Cupra. E ui lava o loʻo faʻamoemoeina foi o le a itiiti le faʻatinoga ma sili atu ona avanoa, mo le faʻatau atu ma le SEAT emblem.

E tusa ai ma le puna lava e tasi, o lenei talosaga o le a faʻavae i luga o le lauiloa MQB faʻavae o le vaega Volkswagen. I luga o le maketi, o le a avea ma faʻataʻitaʻiga lona lua Cupra, i le maeʻa ai o le Leon, e faʻatau atu i se masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Cupra Atheca Sineva 2018
A uma mea uma, o le Cupra Ateca e le na o le pau lea o le SUV maualuga e faʻaalia i le faʻailoga fou a le Sipaniolo.

CUV ma malosiaga eseese, fa'ai'u i luga ole 300 hp

E ui o faʻamatalaga e uiga i lenei CUV fou e le lava, o le autu autu mo suʻesuʻega ma atinaʻe i Cupra, Matthias Rabe, ua uma ona fai mai o le faʻataʻitaʻiga o le a tuʻuina atu, e le o le tasi, ae faʻatasi ai ma le tele o malosiaga. O fea e tatau ona fesuisuiai i le va o le 200 hp, pe tusa, ma le maualuga maualuga i luga ole 300 hp o le mana.

Afai e faʻamaonia nei tau, o lona uiga o le CUV, e aunoa ma se igoa taʻutaʻua, o le a mitamita i se malosiaga maualuga atu nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Cupra Ateca na faʻaalia i Geneva. Faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma faʻamatalaga ua uma ona faʻaalia, e le tatau ona mafai ona maua mai le sili atu i le 300 hp mai le 2.0 lita gasoline turbo o loʻo faʻavae i luga. Taua, e ui lava i lea, e tatau ona faʻatagaina oe e faʻavave mai le 0 i le 100 km / h i le 5.4 sekone.

100% eletise hatchback o loʻo faʻatulagaina mo le 2020

I le faaopoopo atu i lenei fou plug-in hybrid CUV, o tala foi e faatatau i le avanoa o Cupra o loʻo galue i se isi faʻataʻitaʻiga, 100% eletise, lea e mafai ona maua le igoa Fanau, Fanau-E poʻo E-Born. Ma o lena, faʻaopoopo ia lava punaoa, e mafai ona oʻo atu i le maketi i le 2020, faʻatasi ai ma fua tutusa ma le Leon.

Volkswagen I.D. 2016
Fa'ata'ita'iga na fa'aulufaleina se aiga fou o manatu fa'a eletise i Volkswagen, le I.D. e ono tula'i mai se fa'ata'ita'iga tutusa i Cupra

O le mea moni, o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai foʻi ona avea ma faʻataʻitaʻiga o le Volkswagen ID eletise hatchback, o lona gaosiga amata faʻatulagaina mo le faaiuga o le 2019.

Faitau atili