Amataga loloto. E fa'afefea se BMW M5 F90 fa'asaga i...se ta'avale leoleo?

Anonim

O le mea na tupu na faia i luga o le Autobahn, o auala lauiloa Siamani e aunoa ma ni tapulaa saoasaoa, ma tuʻu faʻatasi se tasi o mea aupito lata mai o le M Motorsport division, se BMW M5 F90, ma se taavale leoleo - pe sili atu, o se BMW M5 F90, lea na pasia, i le 312 km/h, i se taavale leoleo!

E ui lava o mea uma na tutupu i se vaega itiiti o le sekone, o le mea moni o le taimi na resitalaina, ma e mafai foi ona vaʻaia, i se faʻalauteleina ata, i le 2min58s o le vitio, le taavale a leoleo, ua uma ona faʻamalamalamaina, i totonu. o se faailoga lapatai manino. Ae e matua leai lava se malosi e tu atu ai i le M5 mataʻutia ma lona 600 hp 4.4 lita twin-turbo V8!

O le faʻamaoniga o le feteʻenaʻiga, faʻapea foʻi ma le manumalo manino o le BMW, ua avea ai le matou amataga malulu mulimuli o lenei vaiaso ...

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili