Pa'aga i le va o Volvo ma NVIDIA. O au mea na e fai?

Anonim

Ina ia aua nei misia le nofoaafi o le avetaʻavale tutoʻatasi, e tele faʻailoga e leʻi leva ona fesoʻotaʻi ma kamupani i le vaega IT. O le tagata fou na auai i lenei vaega o le Volvo na auai i le NVIDIA e atia'e iunite fa'akomepiuta totonugalemu o le a fa'aauupegaina ai le fa'ailoga o lo'o soso'o mai ai fa'ata'ita'iga.

O le komepiuta tutotonu o le a fausia faʻatasi e kamupani e lua o le a faʻavae i luga o le NVIDIA's DRIVE AGX Xavier tekinolosi ma o le faʻaogaina o lenei tekonolosi o le a mafai ai e Volvo ona faʻatinoina se faʻavae fou faʻatekonolosi, le SPA 2 (Fa'ata'ita'iga o Oloa Fa'ateleina 2). O faʻataʻitaʻiga muamua o le Swedish brand e faʻaogaina le tekonolosi fou e tatau ona naʻo le maketi i le amataga o le isi sefulu tausaga.

E le o se taimi muamua lea ua galulue faatasi ai kamupani e lua. O le tausaga talu ai le Volvo ma le NVIDIA amata se faigapa'aga e atia'e faiga fa'akomepiuta mo le ta'avale tuto'atasi.

Ole tulaga fou e tatala ai le auala ile aveta'avale tuto'atasi

Ua fa'amaonia e Volvo le faiga fa'apa'aga ma le NVIDIA ma le mana'oga e fa'ateleina le gafatia fa'akomepiuta o ana fa'ata'ita'iga i le lumana'i ina ia aga'i atu i le ta'avale tuto'atasi, ma le fa'amoemoe o le fa'alauiloaina o ta'avale tuto'atasi atoatoa i luga o le maketi i totonu o ni nai tausaga.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

"Ina ia faʻalauiloaina le taʻavale tutoʻatasi i totonu o le maketi, o le a manaʻomia le faʻateleina o le masini komepiuta o taavale, faʻatasi ai ma le alualu i luma faifai pea i le mataupu faʻapitoa. O la matou maliliega ma le NVIDIA o le a avea ma se vaega taua o lenei paso ma o le a fesoasoani e faʻafeiloaʻi saogalemu a matou tagata faʻatau i le avetaʻavale tutoʻatasi.

Håkan Samuelsson, Peresetene ma Pule Sili o Volvo Cars.

O le SPA 2 fa'avae e sui ai le fa'aoga o lo'o fa'aaogaina i le fa'ailoga 90 ma le 60 fa'ata'ita'iga (le SPA). E tusa ai ma le SPA, ole SPA2 aumaia tekinolosi fou i vaega e pei o le eletise, fesoʻotaʻiga ma le taʻavale tutoʻatasi , lea o le komipiuta tutotonu o le a atiina ae e le Swedish brand faatasi ai ma le NVIDIA e iai sona sao taua, aemaise lava i le faʻaogaina o faʻafouga polokalama.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili