Lyft: Uber tauva saunia suʻega ma taʻavale tutoʻatasi

Anonim

O le American sau'ai GM o lo'o sauni e agai i luma ma se polokalame pailate i faiga fa'apa'aga ma Lyft, lea o le a tu'u ai se va'a o ta'avale tuto'atasi fou i luga o auala a Amerika.

I le faiga faapaaga ma Lyft - o se kamupani Californian lea, e pei o Uber, o loʻo tuʻuina atu auaunaga tau felauaiga - General Motors na faʻailoa mai o le a amataina se vaega o le suʻega o se tekinolosi faʻatautaia tutoʻatasi mo le Chevrolet Bolt, o le eletise eletise lea o le a maketiina i Europa o le Opel. Ampera-e.

O le polokalame e amata i le 2017 i se taulaga a Amerika e leʻi fuafuaina ma o le a faʻavae i luga o le auaunaga a Lyft o loʻo iai nei. I le faaopoopo atu i taavale "masani" o loʻo faʻaaogaina e le vaʻa, o le a mafai e tagata faʻatau ona talosagaina se taʻavale tutoʻatasi atoatoa o le a faimalaga e tusa ai ma faʻatonuga ua faʻaalia.

E LEʻI MISIA: O feusuaiga i tua o le uili o le a faʻateleina i taavale tutoʻatasi

Ae ui i lea, o tulafono faatonutonu o loʻo iai nei e manaʻomia ai taʻavale uma e iai se avetaʻavale, ma e pei o lea, o le Chevrolet Bolt faʻataʻitaʻiga o le a iai se tagata i le uili e naʻo le faʻalavelave pe a lamatia. Na fa'atau e le GM mai le Cruise Automation ia Mati talu ai nei mo le tusa ma le 880 miliona euros le tekonolosi fa'atauta'avale tuto'atasi.

Punavai: Le Wall Street Journal

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili