Jeremy Clarkson. "Ma o laʻu taʻavale sili o le tausaga o ..."

Anonim

Iloaina i le lalolagi atoa ona o ona manatu "sese faaupufai", na faaalia ai e Jeremy Clarkson, mo ia, o le taʻavale sili o le tausaga e le o se Lamborghini, Porsche poʻo se Ferrari, ae o le Aeto mama GT.

E leʻi faamalieina i lenei filifiliga faʻateʻia, na filifilia pea e le tusitala Peretania lauiloa le MINI JCW GP e pei o le taavale o le tausaga, atonu o se filifiliga e sili atu ona itiiti, aemaise lava pe a mafaufau i le tele o le taulaʻi ma le faʻatapulaʻaina - e le gata i le numera o nofoa (naʻo le lua), ae faʻapea foi i le numera o kopi (naʻo 3000 iunite).

O le filifiliga o nei faʻataʻitaʻiga e lua na faʻaalia i le tausaga lenei o le UK Motor Awards. Afai e te manatua, i le lua tausaga talu ai na faʻaalia ai e le faʻasalalauga o The Grand Tour o lana filifiliga mo le taʻavale o le tausaga e le o le Volvo XC60 manumalo tele, ae o le Lamborghini Huracán Performante e sili atu ona faʻapitoa.

Aeto mama GT

Ole Eagle Lightweight GT

O se faʻataʻitaʻiga o mea e sili ona lelei i le lalolagi restomod, o le Eagle Lightweight GT o loʻo musuia (ioe) e le Jaguar E-Type faʻamaonia.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faatasi ai ma se gaosiga faaletausaga na'o le lua (!) iunite, o lenei supercar e le masani ai o loʻo faʻaalia se faʻataʻitaʻiga i totonu o le ono ogalaau ma le 4.7 l gafatia. Fa'aola e tolu Weber carburetors, o lenei afi ma se poloka alumini e mafai ona tu'uina atu le 380hp ma le 508Nm.

Faʻatasi ma se faʻasalalauga tusi lima-saoasaoa, o lenei afi e mafai ai e le Eagle Lightweight GT ona oʻo i le 0 i le 96 km / h (0 i le 60 mph) i lalo ifo o le 5.0s ma oʻo atu i le 273 km / h.

Aeto mama GT

I le aofa'i e tusa ma le 8000 itula e maua ai le iunite e tasi o le Eagle Lightweight GT.

Faitau atili