Ole app lea a Hyundai ma Kia e pulea (toetoe lava) mea uma ile eletise

Anonim

E le o se mea fou o taavale ma telefoni feaveaʻi ua faʻatupulaʻia le tuʻueseeseina o le tasi ma le isi. O le faʻamaoniga o lenei mea o le faʻaogaina o le faʻatinoga o le faʻatonuga poʻo le app na tuʻuina atu e le Hyundai Motor Group (lea e iai Hyundai ma Kia) ma o loʻo faʻamoemoe e pulea le tele o faʻatinoga o taʻavale eletise.

I mea uma, o le app na atiae e le "kamupani tina" a Hyundai ma Kia fa'atagaina oe e fa'atonutonu pito e fitu o se ta'avale eletise e ala i lau telefoni. O nei mea e aofia ai le maualuga maualuga o le tau o loʻo maua, faʻavave ma faʻaitiitia le gafatia, toe faʻafouina taofi, maualuga le saoasaoa faʻatagaina, poʻo le faʻaogaina o le malosi o le tau.

I le faʻaopoopoga i nei filifiliga faʻapitoa, o le faʻatinoga o le faʻatonuga o le app e mafai ai foi ona e faʻaogaina le faʻaogaina o le faʻataʻitaʻiga a le avetaʻavale i faʻataʻitaʻiga eletise eseese, na o le siiina mai o le talaaga.

Hyundai/Kia app
O le app na atiae e le Hyundai Motor Group e mafai ai ona pulea le aofaʻi o pito e fitu o le taavale e ala i le telefoni.

Fa'asoa fa'amatalaga ae malupuipuia

E tusa ai ma le Hyundai Motor Group, o le a maua e le au taʻavale le avanoa e faʻasoa atu ai a latou taʻavale i isi avetaavale, faʻataʻitaʻi faʻamaufaʻailoga o se isi faʻamatalaga ma faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga na muai setiina e le ituaiga lava ia e faʻavae i luga o le ituaiga auala e faimalaga ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E ui lava i le avanoa e faʻasoa ai faʻasologa o loʻo faʻaaogaina e faʻamatalaga taʻitasi, ae faʻamautinoa e le Hyundai Motor Group o le saogalemu o faʻamatalaga taʻitasi e faʻamaonia e ala i tekinolosi poloka poloka. E tusa ai ma le vaega a Korea i Saute, o le faʻaaogaina o lenei tekinolosi e naʻo le faʻafetai tele i le tele o faʻataʻitaʻiga eletise.

Hyundai/Kia app
O le app e mafai ai ona e faʻaoga tutusa tutusa i taʻavale eseese.

E mafai ona fetuutuuna'i vaega eseese e tusa ai ma le taunuuga filifilia ma le malosi eletise e manaʻomia e oʻo atu ai, o le faʻatinoga o le faʻaogaina o le app e mafai ai foi ona maua le avanoa e ofoina atu ai se taʻaloga taʻavale. E ui ina fai mai le Hyundai Motor Group o loʻo fuafua e faʻatino lenei tekinolosi i le lumanaʻi Hyundai ma Kia, e le o manino po o le a le faʻataʻitaʻiga muamua e mauaina.

Faitau atili