Pe fa'aalia ea e lenei fa'atagata le isi Mazda3?

Anonim

O LE Mazda fa'ailoa mai se ata fa'ata'ita'i e mafai ai ona e va'ai muamua foliga o lona fa'ata'ita'iga e soso'o mai. E foliga mai o le taavale o loʻo faʻaalia i le vitio puupuu o le mea fou Mazda3 lea ua fa'atulaga e fa'amatu'u atu i le salon i Los Angeles.

Faatasi ai ma sina mea itiiti e mafai ona vaʻaia i le teaser na tuʻuina atu e Mazda, e mafai ona e vaʻaia o le faʻataʻitaʻiga fou o le a maua ai musumusuga mai le manatu o le Mazda Kai, na tuʻuina atu i le Tokyo Motor Show i le tausaga talu ai. E ui lava e foliga mai o le taavale teaser o se hatchback e foliga mai o le a maua foi se lomiga. taavale solofanua.

O le Mazda3 fou o le a faʻaaogaina i se tulaga fou , i le mafai ai o le a tu'uina atu le fa'agata fa'agata tua multilink, ma o le a maua le afi fou mai le fa'ailoga: le SkyActiv-X.

Mazda Kai Manatu

Mazda Kai Manatu

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Se afi penisini e tutusa le tau ma le tiso?!

Ua filifili Mazda e fa'afou i le SkyActiv-X ma fai mai na ia faia se afi penisini e mafai pe sili atu le lelei nai lo le tiso . O nei mea uma ona o lenei afi e faʻaogaina faʻamalosi faʻamalosi e pei o afi tiso.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili